Megszólalt a Megasztár zsűritagja, Papp Szabi: Hatalmas felelősség ez, emberi sorsokról döntünk!

A Sztárban sztár után a Megasztárban is zsűritag lesz a Supernem énekese. Papp Szabi szerint hiába ugyanaz a szerepe, de a két műsor teljesen más, hiszen aki itt nyer, annak gyökerestől megváltozhat az élete.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.06.11.
Módosítva: 2024.06.11.
Papp Szabi zsűri Megasztár sors

Amióta kiderült, hogy 12 év után újraéled a legenda, lesz újra Megasztár, az emberek találgatták, kikből áll majd a zsűri. De vége a várakozásnak, az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A Supernem frontembere szerint bár mindenki ismeri a másikat a csapatban, de kell idő míg összecsiszolódnak. Az énekes lapunknak azt is elárulta: ugyanúgy izgul, mint a jelentkezők.

Papp Szabi
Papp Szabi zsűri lett a Megasztárban. (Fotó: TV2)

Papp Szabi: Szigorú zsűri leszek!

A népszerű énekes évek óta a Sztárban sztár zsűrijének tagja, így új feladata nem lesz ismeretlen terep. Papp Szabi számára a Megasztár mégis más, nagyobb kihívás.

„A Sztárban sztár a szórakoztatásról szól, de itt új tehetségeket keresünk, akikben ha van tűz, lendület, kitartás megváltoztathatják az életüket” – kezdte lapunknak a Supernem frontembere

Bár csak hébe-hóba láttam a korábbi évadokat, de azt tudom, látom én is, hogy a győztesek, sőt, a döntősök komoly karriert építettek a műsornak köszönhetően. Persze ehhez nem elég a győzelem, nem elég a Megasztár, de hatalmas ismertséget ad, elindít az úton, óriási önbizalmat ad. Éppen ezért hatalmas a felelősségünk, mert itt emberi sorsokról döntünk!

A Jack Jack — Az igazi rocksztár az első próbán meghal című zenés film főszereplője arról is beszélt, hogy igyekszik majd szigorú lenni:

Nagyon komolyan veszem a szerepemet és remélem több, mint 20 év színpadi rutinnal a hátam mögött tudok majd segíteni a versenyzőknek tanáccsal.

A következő megasztárt keressük, nem a hibákat fogjuk keresni, hiszen mindenki hibázik! Hanem azt nézzük a tehetségen kívül, hogy az illetőben van-e tűz, lendület, hogy később saját jogán karriere legyen.

És ne tántorítson el senkit ha bármi testi, vagy lelki gubanca van, a színpadon az nem számít, legyek én erre a pozitív példa!

A többiekkel, Caramelen kívül már dolgoztam együtt, de össze kell majd csiszolódni, mint zsűri. Biztos lesznek vitáink és azt is tudom, hogy sokan fognak szeretni, de utálni is, de ez van, emberi sorsokról kell döntenünk!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás