Ettől szexisebb módon nem is napozhatna Köllő Babett

Érdekes módját választott a Sztárban sztár leszek! női mestere a napozásnak. Köllő Babett utál tétlenül a napon feküdni, követői javaslatára egy új, ám annál kényelmetlen pózt próbált ki, amit meg is mutatott...



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.06.27.
Módosítva: 2024.06.27.
Köllő Babett pozíció napozás szexis

Köllő Babett a minap egy Instagram-posztban mesélte el a követőinek, hogy finoman fogalmazva, utál napozni. Bár mint ilyen minden nőtársa, ő is szeretne gyönyörű bronzbarna bőrt, azonban arra már alkalmatlan, hogy kifeküdjön a tűző napra és órákon át mozdulatlanul várja, hogy a fénysugarak megtegyék a hatásukat.

Köllő Babett
Köllő Babett gyűlöli a semmittevést, így a napozás sem a kedvenc időtöltése Fotó: Markovics Gábor

Köllő Babett ideges lesz a napozástól

Kifejezetten kínszenvedésképpen éli meg azt a fajta semmittevést, amit a napozás jelent. Maximum tíz percig bírja, és elfogy a türelme, unatkozni kezd, majd pattanásig feszülnek az idegei, feszülté válik, és inkább kitalál valamilyen más elfoglaltságot, csak ne kelljen feküdnie.

Annyira irigylem azokat az embereket, akik szeretnek napozni.”

Nekem szenvedés. Nehezen is barnulok és unatkozom.

„Ennél csak a szaunában vagyok vállalhatatlanabb. Percenként elmondom, hogy »ez borzalmas«” – fogalmazta meg érzéseit a gyönyörű színésznő.

Követői nem hagyták cserben kedvencüket, ugyanis posztjára rengetegen reagáltak, és jobbnál jobb ötletekkel látták el, hogyan lehet hosszabb távon bírni a napon a semmittevést. Nos, Babett nem váratott sokáig, és megmutatta azt a pózt, ami végül elnyerte a tetszését. Leszögezhetjük, érdekesen fest a medence partján a „kivetett bálna” típusú pozícióban. A kifejezés természetesen nem az alakjára értendő, hiszen a húszas éveiben járó hölgyek is megirigyelhetnék fantasztikus alakját.

Nos…megfogadva az összes tanácsotokat a napozással kapcsolatban ez a pozíció nyert! 😂😂😂 

„Köszönöm a hasznos segítséget! Rohadtul kényelmetlen, de szokom 😂” – írja új posztjában Babett.

Sokan megirigyelték az új pózt a színésznőtől

A poénos fotók persze beindították a rajongók fantáziáját, és volt, aki viccesen reagált, míg mások ismét az okoskodást választották.

Úgy berúgtál, hogy így eldobtad magad😂😂😂😂😍😍😍” – reagált a kép láttán valaki.

Kint a rácsra terített habszivacson kényelmesebb volna sokkal 🙂 Csodás alakod van 👏” – javasolta egy másik követő.

Fehér bőrűként, ilyen sok anyajeggyel én a helyedben 2x is meggondolnám a direktbe napozást! Nem, inkább 3x, de te tudod... ⛱” – szólalt fel egy „bőrgyógyász” rajongó.

Eskü kipróbálom. Vajon a szaunázásra is megoldás lehet ez a póz? 🤔🤔” – fejezte ki tetszését másikuk.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás