Szívszorító fotó! Gálvölgyi Jánost a születésnapján lepték meg színész kollégái

Egy éve egy emberként szurkolt az ország, hogy a színészlegenda kórházba kerülése után teljesen felépüljön. Gálvölgyi János akkor születésnapján még nem fogadhatott vendégeket, de most Csonka András és Nagy Sanyi otthonában lepte meg a színészt.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.05.27.
Gálvölgyi János szívszorító születésnap

A Kossuth-díjas színészlegenda életét tavaly a lányai mentették meg saját bevallása szerint. Mint ismert, otthonában lett rosszul Gálvölgyi János, akit súlyos légzési nehézséggel szállították kórházba és ott életmentő beavatkozásokon esett át. Úgy nézett ki, hogy a 75. születésnapját is a kórházi szobában ünnepli, de végül szerencsére előtte haza engedték. Most, egy évvel később Csonka Pici köszöntötte otthonában a művészt, akivel pályája kezdete óta színészpartnerként és rendezőként is többször dolgozott együtt. 

Gálvölgyi János
Gálvölgyi János és Csonka András nem csak kollégák, de barátok is lettek az évek alatt (Fotó: Instagram)

Gálvölgyi Jánost Csonka Piciék köszöntötték szülinapján

Súlyos állapotban került egy éve kórházba a színészlegenda, ráijesztve nem csak a családjára, de kollégáira és az általa nagyra értékelt publikumra is. Az intenzív osztályon mindent megtettek Gálvölgyi Jánosért, pár nappal bekerülése után már jó hírt kapott a családja. Lekerült a lélegeztetőgépről, a hangulata is kielégítő lett, s olyannyira jobban volt, hogy már a kórházi dolgozókat is sikerült jó kedvre derítenie néhány hamisíthatatlan Gálvölgyi-féle mondattal. A születésnapját már otthon töltötte szeretteivel, de vendégeket nem fogadhatott. Azóta a színészlegenda nagyon vigyáz magára, jól van. Vasárnap meg is lepték őt kollégái, akik nagyon sokat tanultak tőle, felnéznek rá: Csonka Pici Serbán Attilával és Nagy Sanyival állított be a színészhez.

Ma van Gálvölgyi János 76. születésnapja. A nagy jubileumi buli tavaly, az ismert okokból, elmaradt, de ma otthonában leptük meg, és köszöntöttük fel barátaimmal. Isten éltesse Őt nagyon sokáig!

- írta a közös fotóhoz  Csonka András. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás