Nehezen viseli várandósságát az Exatlon Hungary sztárja: „Az eleje óta tartanak nálam a rosszullétek”

Kőnig Anna boldog kismama, de kissé megnehezíti várandósságát a rosszullétei. Az Exatlon Hungary kihívójának pocakja már hatalmas, ebből ítélve már nem kell sokáig elviselnie az ezzel járó nehézségeket.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
exatlon hungary TV2 kismama terhességi rosszullét kőnig anna

Az Exatlon Hungary harmadik évadában erősítette a Kihívók csapatát Kőnig Anna. A csinos influenszer hamar a nézők kedvencévé vált szerény természetével. Az egykori exatlonos versenyző magánéletéről csak nagyon ritkán beszél, arról azonban mindig örömmel mesélt: boldog párkapcsolatban él. Párját a forgatások óta több alkalommal is megmutatta, sőt követőinek az Instagram-oldalán életük egy-egy fontosabb pillanatába is betekintést enged.

Kőnig Anna
Az Exatlon Hungary csodaszép kismamája nehezen viseli a terhességét (Fotó: TV2)

Az Exatlon Hungary kihívója csodaszép kismama

A népszerű exatlonost tavaly márciusban jegyezte el szerelme. Az örömteli eseményt az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, amikor egyik posztjában megmutatta a csodálatos gyűrűt, amit a lánykéréskor húzott az ujjára párja. Tavaly októberben pedig szintén a követőivel osztotta meg néhány fotó kíséretében, hivatalosan is összekötötték életüket vőlegényével. Nem váratott sokára a következő hatalmas bejelentés sem, ugyanis áprilisban egy kismamafotóval mutatta meg hatalmas pocakját: gyermeket vár.

Anna azt nem árulta el, pontosan mikor érkezik első gyermekük, de legújabb fotója igen „beszédes”. Pocakját nézve hamarosan már hárman, családként folytatják az életüket, de az is kiderült, bizony nehezen viseli a terhességét.

 

„Én maradok a rosszulléteknél 9 hónapon át”

Na szóval... elhatároztuk, hogy elmegyünk lángosért."

Az elején még nem is ment semmi rosszul, majd beütött a szokásos terhességi rosszulléteim egyike.

„Az EGÉSZ sort ülve »álltam« ki. Az egyik piaci árus annyira kedves volt, hogy látta rajtam, hogy nem vagyok jól a napon a sorban állva, és adott egy széket. Sajnos az eleje óta tartanak nálam a rosszullétek, pedig nagyon vártam a második trimeszteres ragyogást. De hát azt hiszem, ez nekem nem adatik meg. Én maradok a rosszulléteknél 9 hónapon át” – osztotta meg a nehézségeket Instagramján követőivel.

Sokan átérezték Anna helyzetét, csak úgy záporoztak a hasonló tapasztalatok a posztokban, ezzel próbálva vigasztalni a gyönyörű kismamát.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás