Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát





Születése óta az V. kerület lakója Hunyadi Donatella, és ha nincs kedve, el sem kell hagynia a környéket. Minden, ami fontos számára, karnyújtásnyira van tőle. Édesanyjával, Kiszel Tündével lakik együtt a Március 15. térhez közel, a Semmelweis utcai Zeneakadémián tanul, megbeszéléseit és fotózásait pedig rendszerint kedvenc helyi kávézójába vagy valamelyik parkba beszéli le.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.19.
Módosítva: 2024.04.19.
Hunyadi Donatella ösztöndíj Zeneakadémia V. kerület

„Itt tényleg a város szívében vagyok, ahol különleges felnőni. Ha a barátnőimmel jövök össze, általában nekik is jó szokott lenni az Erzsébet tér. Bárhonnan könnyen megközelíthető, és a kürtöskalácsostól kezdve a macaronoson át a hangulatos kultcafékig telis-tele van olyan hellyel a kerület, ahova bármikor szívesen beülnek a fiatalok. Szórakozóhelyek híján sincs a városrész, így ha bulizni megyek este, nem fáj a fejem a hazajutás miatt” – sorolta Donatella, akit nemcsak a szabadidő és a barátnők kötnek a Belvároshoz, hanem a kötelesség is ide szólítja.

Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella az V. kerület ösztöndíjasa (Fotó: Hot! magazin!)

A Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskolában kezdtem a tanulmányaimat, most pedig a Zeneakadémiára járok. A kerület ösztöndíjasa vagyok évek óta, ami hatalmas segítséget jelent a tanulmányaimban. Rendszeresen fel is szoktam lépni a kerületben, ha szükség van rám. Így a polgármestert is volt már szerencsém személyesen is megismerni, aki nagyon kedves és közvetlen, mindig meg lehet beszélni vele a helyi ügyeket

 – tette hozzá Donatella.

Hunyadi Donatella kutyája is szereti a zöld kerületet

A kis Mimi is boldogan csóvál, ha gazdája sétálni viszi a környéken. A sok szép épület sem kutya, szívesen szaglászik a József Attila utcában, de a leginkább mégis csak azt várja, hogy elérjenek az Olimpia parkhoz vagy a Szabadság térhez. 

„Sok kutyás van az V. kerületben, szerencsére sok a kutyafuttató, így a kutyásokat is nagyon kiszolgálja a környék” – tette hozzá a fiatal modell-énekes.

Tele a Belváros jó fotóhelyszínekkel

Interjút, megbeszélést és még fotózást is szokott egyeztetni a Belvárosban.

A fotósok szokták szeretni az itteni helyszíneket, jó képeket lehet készíteni az épületek között, a szép terekből és zöld helyszínekből is akad bőven

 – magyarázta Hunyadi Donetella.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás