Lékai-Kiss Ramóna pikáns titkot árult el férjéről





Hatalmas a boldogság Lékai-Kiss Ramóna családjában, egy hónap alatt két fantasztikus örömhírt is ünnepelhettek. A TV2 gyönyörű sztárja lapunknak elárulta, mit ígért férjének, ha kijutnak az olimpiára.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.03.28.
Lékai-Kiss Ramóna titok pikáns

Még most is beleborzong a pillanatba Lékai-Kiss Ramóna, amikor drámai küzdelem után a férjét a soraiban tudó magyar kézilabda-válogatott kijutott Tatabányán az olimpiára. A sztáranyuka kisfiával a helyszínen szurkolta végig a mérkőzést, aminek lefújása után zokogva ölelkeztek össze hárman, otthon pedig megfőzte a kedvenc ételét. Rami végtelenül büszke férjére, kérdésünkre azt is elmondta: Máté számára az álompasi. 

Így ünnepelt Lékai-Kiss Ramóna és férje

A TV2 sztárját választotta a szakmai zsűri egymás után második évben is az Év műsorvezetőjének. A Televíziós Újságírók Díja gálán a boldog nyertes örömmel nyilatkozott a Metropolnak, kifejtve, hogy milyen sok öröm érte ebben a hónapban családját. 

„Egészen elképesztő szurkolásnak lehettek a televíziónézők is szemtanúi, amivel mi nem is voltunk tisztában a Noéval, mert mi természetesen ott voltunk a lelátón és teljes szívvel szurkoltunk Apának” – mesélte Lékai-Kiss Ramóna a Metropolnak. 

Lékai Máté, a férjem, a magyar kézilabda-válogatott irányítója, és Tatabányán elképesztő küzdés után kijutottak az olimpiai selejtezőn a 2024-es ötkarikás játékokra, még kimondani is hatalmas boldogság. Nagyon büszkék vagyunk, és nagyon-nagyon szurkolunk majd, remélhetően a helyszínen! Az nem titok, hogy a férjem nem 20 éves már, a válogatottságában talán ezek az utolsó meccsek. De az biztos, ha egy sportoló az olimpián fejezi be a pályafutását, az nagyon nagy szó! De bízom én bízom benne, hogy azért még nem itt lesz a vége, csak ez egy gyönyörű koronája lesz az ő pályafutásának. 

A TV2 népszerű műsorvezetője arról is beszélt, hogy nem csak ő, de a kisfia is hatalmas szurkolója az apukájának. 

„Noé imádja a kézilabdát, nagy drukker és szakértő is egyben. Megvan a saját meze, 66-os Lékai felirattal, és ott a helye minden alkalommal, amikor Apának meccse van. Amikor a drámai meccset lefújták, Máté odarohant és zokogva borultunk a nyakába. Előtte annyit mondtam a férjemnek: Hogy ugye tudod, ha kijuttok az olimpiára nem csak a fiunk, de én is rád fogok ugrani? Ő akkor viccesen csak annyit mondott, hogy ok Anya, de csak az utolsó meccs után, mert lehet utána már nem fogok tudni pályára lépni…” - fejezte be nevetne Ramóna. 





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás