Elképesztő hasonlóság: megmutatta ritkán látott fiát a magyar színész





Hihetetlen, 18 éves lett Marci, a Jászai Mari-díjas színész büszkesége!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.02.21.
Elek Ferenc Büszkeség apa-fia

Sokak szemében Elek Ferenc az örök jókedv, a humor garanciája, hiszen számtalan produkcióban a poénforrás mellékszereplőt kelti életre a Jászai Mari-díjas színművész. Ám aki látta a Köntörfalak című mozifilmet, melynek forgatókönyvíró-rendezője, Dyga Zsombor egyenesen Elek Ferencre írta a főszerepet, azt tudja jól, mire is képes ez a nem mindennapi színész, aki többek közt a jelenleg mozikba futó Semmelweisben is látható! A színész, aki boldogan, több Instagram-bejegyzésében kürtölte világgá: idén februárban 18 éves lett a fia, Marci!  

18 éves lett Elek Ferenc fia, Marci (Fotó: Ambrus Marcsi)

Elek Ferenc erős filmográfiával büszkélkedhet. Játszott többek közt Enyedi Ildikó Tamás és Juli című filmjében, Sas Tamás Kalózokjában, Bergendy Péter Állítsátok meg Terézanyut! című mozijában, no meg a Made In Hungáriában, a BUÉK-ban, az El a kezekkel a papámtól! és a Szia, Életem! című sikerekben. S akkor még nem beszéltünk a színházi szerepeiről, melyeket felsorolni sem könnyű! A teljesség igénye nélkül: Brecht, Shakespeare, Goethe, Dosztojevszkij, Moliere darabjai mellett Molnár Ferenc, Örkény István, Balassi Bálint és Vörösmarty Mihály műveiben is szerepelt Elek Ferenc. 

A nagy napon, február 12-én egy gyerekkori képpel, majd pár napra rá egy friss, közös fotóval ünnepelte fia nagykorúvá válását a büszke édesapa. A fotót elnézve elképesztő a hasonlóság apa és a nagyközönség számára ritkán látott fia között. Röpködtek is a gratulációk a művész Instagram-oldalán, ahol a fotó mellé a következőt írta Elek Ferenc:
„Ígérem, a héten már nincs több poszt a fiamról! Büszkeségem.”

Az egyik első hozzászólás rögtön igyekszik más belátására bírni a híres apukát:

„Legyen még! Mennyire az apukája ez a fiú  Az a normális, ha a szülő büszke”
– írta valaki.

„Nagyon helyes fiú”
– jegyezte meg egy másik hozzászóló.

„Apjafia”
– írta röviden, ám lényegre törően egy újabb kommentelő, akivel maximálisan egyetértünk.

Ugye mennyire hasonlít Elek Marci az édesapjára, Elek Ferencre?!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás