RETRO RÁDIÓ

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

A valóságshow-sztár múlt héten szabadult a börtönből, büntetése hátralévő részét pedig otthonában tölti. Aurelio ráadásul nem fog unatkozni, ugyanis kislánya, Sofia is sokat vendégeskedik nála.Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.02.23.
Aurelio gyerek börtön

Aurelio két év után szabadult a börtönből, s bár még a büntetése nem telt le, a hátralévő időt már szerettei körében töltheti. Szabadulását azonban nem csak emiatt várhatta nagyon, hanem azért is, mert végre megismerhette kislányát, Sofiát.

Aurelio Onorato Caversaccio_0054
Aurelio megmutatta a kislányát (Fotó: Markovics Gábor)

Aurelio mindennap láthatja a kislányát

2022-ben röppentek fel először olyan pletykák, melyek szerint Aurelio apa lett a börtönben. Az egykori valóságshow-sztár nem sokkal később maga is megerősítette, hogy valóban született egy gyermeke egy korábbi kapcsolatából, ám akkor többet nem árult el a nagyvilágnak. Szabadulását követően azonban kiderült, hogy kislánya, Sofia már másfél éves, Aurelio pedig mindennap találkozhat vele.

Nem is vesztegeti az idejét, naponta oszt meg fotókat a piciről, ahogy játszanak, s az is kiderült, hogy gyermeke édesanyjával is közeli a kapcsolata. A minap is együtt kávéztak, ugyanis Aurelio szűk egy órát távol tölthet az otthonától. De persze a négy fal között sem unatkozik: ideje nagy részét édesanyjával tölti, de barátai és a kicsi Sofia is bármikor meglátogathatják. 

„Mikor magam alatt vagyok, a kislányom erőt ad abban, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány. De néha ez sem elég. Ezeket a mélypontokat megélem, hagyom, hogy átmenjenek rajtam. Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok; ha nem tenném ezt, akkor haj nélkül vagy fehér hajjal szabadulnék” – fogalmazott még a rácsok mögül Aurelio, akinek akkor is kislánya adott erőt. A börtönviselt sztár azt ígérte, új életet fog kezdeni a büntetése letöltése után, hiszen gyermeke végre megadta a stabilitást az életének.

aurelio
Sokat van kislányával a szabadulás óta Aurelio (Fotó: Instagram)

 

 

Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás