Egy napon született Szécsi Pál, és az utódjának tartott Pál Dénes





Szécsi Pál idén ünnepelné a nyolcvanadik születésnapját, ez alkalommal tart Pál Dénes egy nagyszabású emlékkoncertet a Budapest Arénában. A fiatal zenész nagy rajongója az elhunyt ikonnak, akinek újra életre kelti a legendás táncdalénekes megaslágereit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
Pál Dénes dal Szécsi Pál örökség hang

Immár több, mint 10 éve lett „Magyarország Hangja” az akkor még a húszas éveinek elején járó miskolci fiú, Pál Dénes, akit már akkor sokan Szécsi Pál utódjaként emlegettek. Pár évvel később pedig, az akkori Sztárban Sztár-szereplés okán már nem is lehetett más a vélemény: Pál Dénesben született újra Szécsi Pál. Az pedig csodával határos egybeesés, hogy mindkét énekes ugyanazon a napon született.

Pál Dénes
Pál Dénes 2014-ben nyerte meg a Sztárban Sztár versenyét Fotó: Kiss Krisztina

Pál Dénes eddigi énekesi karrierje során megannyi alkalommal találkozott Szécsi Pál örökségével, énekelte dalait, mi több, a Sztárban Sztár műsorában még a bőrébe is bújt és olyan hitelesen énekelte a Karolinát, hogy sokan kijelentették: Pál Dénesben született újjá Szécsi Pál. 

Szívesen éneklem a dalait és óhatatlan, hogy ilyenkor igyekszem egy kicsit átlényegülni, olyanná válni, mint korának talán legnagyobb sztárja

 – meséli Pál Dénes. Szécsi Pál egyénisége, sármja és hangja több millió ember szívét hódította meg, örvényként szippantotta be rajongóit, nem csoda, ha a ma előadóit is elvarázsolja, ha előveszik a legnagyobb slágereket, mint a Két összeillő ember, a Gedeon bácsi, az Egy szál harangvirág és a többi örökzöld. 

Szécsi idén lenne 80 éves, ez alkalommal egy nagyszabású emlékkoncertet tartunk a Budapest Arénában, ahol kiváló társaimmal, Miller Zoltánnal, Nagy Sándorral és Serbán Attilával felidézzük a fiatalon elhunyt énekes legnagyobb, legismertebb dalait

 – mondja Dénes. „Ráadásul márciusban, pontosabban március 10-én, ami nagyon közel van Szécsi Pál születésnapjához, március 19-hez, ami egyben az én születésnapom is – tette hozzá az énekes. „Persze ebből még nem kell messzemenő következtetésekre jutni hisz’ mondjuk Bruce Willis és Kabos Gyula is ezen a napon született, és elég nehéz szoros párhuzamot vonni közöttük” – mondja nevetve Pál Dénes, aki  – azért lássuk be  – inkább hasonlít Szécsi Pálra, mint Kabos Gyulára. 





 





Ezeket olvastad már?
Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás