Szögeczki Ágit rengeteg csalódás érte 2023-ban





Szögeczki Ági alig várja, hogy vége legyen a 2023-as évnek, ugyanis rengeteg kellemetlenséget tartogatott számára.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.12.21.
Módosítva: 2023.12.21.
Szögeczki Ági 2023 COVID új év

Szívfacsaró bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Szögeczki Ági. Az édesanya nagyon nehéz időszakot él meg. Miután sikerült kigyógyulnia a Covidból, kisfia betegedett meg vele; és ha ez még nem lenne elég, a karrierjében sem úgy alakultak az év második felében a dolgok, mint ahogyan azt szerette volna.  

Szögeczki Ági
Szögeczki Áginak elege van 2023-ból (Fotó: TV2)

Lapunk elérte Ágit a posztjával kapcsolatban, aki elárulta, egy megpróbáltatásokkal teli évet hagy majd maga mögött, amikor elbúcsúzik 2023-tól. Három év után ugyanis újra elkapta a Covidot, a vírus pedig olyannyira megbetegítette őt, hogy eleinte azt gondolta, valami más betegség húzódhat meg a tünetei mögött. Miután végre sikerült kigyógyulnia belőle, kisfia dőlt ágynak. 

Másodszorra kaptam el a vírust, de most borzalmas volt. A derekam, a hátam, a mellkasom, a torkom és a fejem is fájt, állni sem bírtam, és végig csak hason feküdtem. Már a kisfiam is meg volt ijedve, hogy mi lehet velem. Szerencsére ő, amíg én beteg voltam, nem fertőződött meg, így most már én tudom őt ápolni

– árulta el Ági, aki ebben a szörnyű helyzetben is megpróbálja meglátni a jót, és hálás tud lenni azért, hogy Patrick egyre jobban van, szerencsére nem került be a kórházba, és infúziót sem kapott.  

„Köszönöm 2023, örömmel búcsúzom tőled”

Ági azt is elárulta a Metropolnak, hogy kicsit úgy érzi, meg van leckéztetve az év második felében. Bár nem magánéleti problémák nehezítették az édesanya életét, hanem a karrierjében voltak olyan elakadások, amelyek nagyon elszomorították őt.  

Karrier szempontjából rengeteg pofont kaptam az elmúlt pár hónapban. Nagyon sokat próbáltam beletenni a munkáimba, de nem sikerült olyan sikereket elérnem, mint azt szerettem volna. Rengeteg csalódás ért mostanában, és bár nem tudom még, hogy mit fog hozni a jövő év, de köszönöm 2023, én örömmel búcsúzom tőled!

– osztotta meg Ági, aki annyit azért elhintett az olvasóknak, reméli, hamarosan  egy nagyon pozitív hírrel kapcsolatban jelentkezhet

Bár Áginak nem úgy alakult az idei év, mint ahogyan azt szerette volna, többször is visszatért arra, hogy próbál pozitív maradni és hinni abban, hogy minden jóra fordul majd. Az új év beköszöntével pedig reméli, hogy válaszokat fog kapni a miértjeire. Azt is tudja, hogy türelmet kell gyakorolnia, ezt azonban az egyik legnagyobb kihívásnak tartja az életében.  





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás