Így búcsúzott a Sztárban sztár leszek! kiesője: „Soha nem éltünk át még ilyet”





Nemcsak egy álma vált valóra, de jó barátságokat is szerzett Oláh Vivien, akinek vasárnap el kellett búcsúznia a Sztárban sztár leszek! versenyzői közül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.13.
Oláh Vivi Sztárban Sztár leszek! kieső

Megint nagy izgalmakat okozott a Sztárban sztár leszek! élő adása, amit úgy harangoztak be: a meglepetések éjszakája. Akadt is meglepetés bőven, hiszen nyolc sztárénekes csatlakozott a versenyzők produkcióihoz, de úgy, hogy az átalakuló művészek sem tudták pontosan, melyik híres énekes fog csatlakozni az előadásukhoz. Tóth Gabi versenyzője, Oláh Vivien búcsúzott a műsor végén, mert a nézők most kevésnek ítélték meg a Bee Gees-es alakítását. Vivi ennek ellenére végtelenül boldogan távozott, mert hálás az égnek, hogy egyáltalán felléphetett a Tv2 nagy múltú színpadára.

Oláh Vivien
A kiesés ellenére egy álma vált valóra Oláh Vivinek Fotó: Markovics Gábor

Egy álma vált valóra

Az Erdélyből érkező Vivi egyik nagy álma volt gyerekként, hogy egy nap ő is szerepelhessen a Tv2 tehetségkutató műsorában. Hét héten keresztül állta a megpróbáltatásokat, ami így is nagy teljesítmény.

Mindennek ellenére én nagyon-nagyon boldog vagyok. Az, hogy idáig eljutottam, egy hatalmas szó és nagyon fontos volt számomra, mert kiskoromban örökké erről álmodoztam, hogy egy nap ezen a színpadon állhatok, amikor néztük a családdal a Sztárban Sztárt. Nagyon örülök, hogy megismerhettem a versenyzőket, és hogy Gabival együtt dolgozhattam – kezdte Oláh Vivi a Metropolnak.

Oláh Vivien
Nagyszerű barátságok alakultak ki a versenyzők között Fotó: Bánkúti Sándor

Összekovácsolódtak

Vivi életre szóló barátságokat tudott kialakítani versenytársaival, akikkel együtt izgultak már az első héttől kezdve egymás sikeréért.

Az első adás volt a kedvencem. Mindenki tökre szurkolt mindenkinek, bennünk volt a félelem és egymás kezét szorítottuk, amikor egymás mellett álltunk a színpadon, mert soha nem éltünk át még ilyet. Azt gondolom, ez sok mindent elmond az itt kialakult kötelékekről” – jegyezte meg az énekesnő, akinek következő célja az, hogy belekezdjen az énekesi karrierjébe.

Oláh Vivien
Tóth Gabinak már csak egy előadója maradt versenyben Fotó: Markovics Gábor

Elkezdi a tervezési folyamatot

Így, hogy számára véget ért a műsor, holnaptól kezdve már azon gondolkozik, milyen lehetőségei és milyen tervei vannak a karrierje beindításához.

Most az lesz az elsődleges, hogy valami jó ötletet összerakjak és indulhat a zenélés” – jegyezte meg boldogan a nagy hangú énekes.





 





Ezeket olvastad már?
Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás