Üzent a Viszkis, újrakezdi: „Annak csúnya vége lett, de most erről szó sem lehet!”

Születésnapja alkalmából egy dobfelszerelést kapott Ambrus Attila. A Metropolnak elmondta, hogy doboláson kívül mire használja még az ütős hangszert.



Megosztás
Szerző: Eve
Létrehozva: 2023.10.10.
Módosítva: 2023.10.10.
Viszkis Ambrus Attila bakancslista dobfelszerelés feleség

Bakancslistás, és egyúttal gyerekkora óta dédelgetett álmát valósíthatja meg Ambrus Attila nem sokkal 55. születésnapja után. A hétvége folyamán ugyanis egy dobfelszerelést kapott ajándékba feleségtől, aki bizonyára pontosan tudta, hogy mivel lepheti meg Attilát a legjobban. 

Előkelő helyen szerepelt a bakancslistámon az, hogy dobolni kezdjek. Gyerekkoromban rockzenész akartam lenni, azonban máshogyan alakultak a dolgaim, de azt tudjátok úgyis

 – mondta ironikusan Attila, akit hamarosan egy zenetanár is meghallgat. 

Ambrus Attila dobon vezeti le a feszültséget – Fotó: Novotni Ákos

 

Először részegen ment dobolni 

Nem az első eset, hogy Attila dobok mögött találja magát. Régebben a felesége a 20 évvel fiatalabb Réka már befizette őt egy dobórára. Ám ott nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt elképzelték. 

Szegény Réka befizetett arra az órára egy neves tanárhoz, de olyan részegen mentem el, hogy azt sem tudtam, melyik a jobb kezem.

Annak csúnya vége lett, de most erről szó sem lehet! Tök józan leszek! – viccelődött Ambrus Attila, aki még azt is el tudja képzelni, hogy a későbbiekben zenészként is jól „muzsikál” majd, és ebből fog megélni. 

– Ha nem engednek be többé a vásárokba, akkor keresnem kell egy rendes szakmát, nem? Na jó, félig viccelek, csak egész egyszerűen nagyon a bögyömben maradt az eset – utalt a híres keramikus arra, hogy nemrégiben Vecsésen, később Tokajban sem látták szívesen a piacon, holott már jó ideje jó útra tért, és családfenntartóként gondoskodik a két pici gyermekről. 

 

Üti a bőrt, így vezeti le a stresszt 

Ambrus természetesen érti, hogy egyes városokban, ahol nagy károkat okozott a „bankszektorban”, nem látják szívesen vendégül, mégis rosszulesik neki, mert már megváltozott. 

Szokták mondani, hogy a sportban a kapusok, zenekarban a dobosok a legbalhésabbak, hát, ez ilyen. Máshonnan nézzük a legtöbb dolgot a világban

– tette hozzá a Viszkis, aki a dobján remekül le tudja majd vezetni a benne felgyülemlett feszültséget, de addig is Simon-Júdán, a Felvidéken lehet vele legközelebb a hétvégén találkozni, ahol idén már tizedik alkalommal vesz részt a vásáron portékáival. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás