RETRO RÁDIÓ

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

A végső búcsút elég nehezen viselte.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.27.
Módosítva: 2023.09.27.
Krausz Gábor lány Tóth Gabi érzelem

Krausz Gábor igen nehéz időszakot tudhat maga mögött. Ahogyan arról a Metropol is beszámolt, a Tóth Gabival való házassága véget ért, most éppen válnak. Hamarosan el is költözött újonnan vásárolt, hatalmas családi házukból, sajtóértesülések szerint pedig kislányukat, Hannarózát is magával vitte. 

Krausz Gábor
Krausz Gábort megviselte a válás / Fotó: Facebook

Mindeközben Tóth Gabinak nagyon sok támadást kell elviselnie, és erős a gyanú, hogy ismét bánatos a szíve. Korábban megírtuk, hogy az egyik fotója alá egy népdalból származó idézetet tett: „de azt mind elfújja a szél”. Az idézet a Széki Magyar, a Misié című dalból származik, amelynek sorai árulkodók és igen szomorúan csengenek, s ha éppen ez tudja tükrözni Gabi érzelmeit, akkor nagyon nagy lehet a baj:

Ne szeressél kettőt-hármat, / mer' az egy is elég bánat. / Olyan bánat a szívemen / kétrét hajlott az egeken. / Ha még egyet hajlott volna, / s szívem kettéhasadt volna. / Jaj, Istenem hogy éljek meg, / hogy a világ ne szóljon meg. / Jaj, Istenem hogy éljek meg, / hogy a világ ne szóljon meg.

– szól a népdal.

Ahogyan azonban most Tóth Gabinak fájhat a szíve, úgy fájhat Krausz Gábornak is. A Séfek séfe műsorában fájdalmas búcsú elé nézett, és nagyon meglepte, hogy éppen Flórától kell búcsúznia, nagy reményei voltak ugyanis a lánnyal: 

Nagy jövő áll előtted, mert amit csapatban csináltál, az előtt le a kalappal, nagyon alázatos voltál, és a többieket sokszor kihúztad a bajból. Sajnálom, hogy így búcsúzunk, de örülök, hogy itt voltál

– mondta. 

 

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás