Marics Peti lavinát indított el? – Arra a sorsra jutott a magyar énekesnő is – videóval





Marics Peti eséséhez kísértetiesen hasonló eset történt a népszerű budapesti szórakozóhelyen. Lábas Viki jól kivágta magát a botlás után.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.08.01.
Lábas Viki esés koncert

Déja vu érzése lehetett azoknak a koncertre járóknak, akik a Valmar és a Margaret Island koncertjén is részt vettek, idén nyáron a Budapest Parkban. Néhány hete Marics Peti ugrálás közben elesett, olyan szerencsétlenül, hogy eltörte a lábát! A Margaret Island énekesnője – Lábas Viki – a hétvégén majdnem megismételte a botlást.

Bukfencnek álcázta az esést

A tehetséges énekesnő végül komolyabb sérülés nélkül megúszta a Petiéhez hasonló incidenst. Szándékos show-elemnek, hátra bukfencnek álcázta az esést, majd nevetéssel küszködve ugrált tovább a dal ritmusára.

Peti és Majka is folytatta

A Margaret Island énekesnője profin kezelte a váratlan bakit és bizony sorstársa – az ezen a helyszínen eleső Peti – sem kullogott el a backstage-be. Felpolcolt lábbal nyomta le a show-t és a többi bulit sem mondták le Valkusz Milánnal. Orvosa tanácsára Peti azóta járógipszben, ülve mutatkozott a koncertjein. Ám változás történt, mert legutóbb már –  talán az orvosi tanács ellenére is állva énekelt a fellépésén, egy bokamerevítőben.

Majka négy évvel ezelőtt a Strand Fesztiválon egy táncoslányon esett át és csak nagy sokára tápászkodott fel. Végül poént csinált belőle, a publikummal ütemesen elénekeltette: az „Elesett a Majka!” sort. A koncert után megosztott fotókhoz pedig ezt a szöveget mellékelte: „Nagyon hideg van! Nincs valakinél egy zakó?

A külföldi sztárok eséseiről a Bors készített TikTok-videót, amit itt nézhetsz meg:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás