"Hatalmas vereséget szenvedtünk": kisfiáról tett bejelentést Curtis





Hatalmas gyerekzsúrral ünnepelte meg Curtis és volt felesége, hogy kisfiuk Doncsi betöltötte a negyedik életévét. A rapper idén sem szerénykedett az ajándékokkal és még gyermeke születésnapi kívánságát is megvalósította.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.08.05.
Curtis születésnap luxus

Curtis rajong a kisfiáért, aki már nem is olyan kicsi, hiszen pénteken betöltötte negyedik életévét. A jeles alkalomból összefogott a rapper és volt felesége Krisztike, meghívták szeretteiket, barátaikat és hatalmas kerti zsúrt csaptak.

Curtis
Curtis boldog, mert megvalósította kisfia álmát (Fotó: Szabolcs László)


 

Curtis megvalósította születésnapos kisfia kívánságát

Hatalmasat fordult a világ az újpesti rapperrel, amióta megszületett négy évvel ezelőtt első gyermeke. Bár Doncsi anyukájával, Krisztikével azóta elváltak, és új életet kezdtek, de egyvalami nem változott: az a végtelen szeretet, amit kisfia iránt érez.

„Drága kisfiam! Eltelt egy újabb év, és te sokkal ügyesebb, okosabb, erősebb és szebb lettél – írta Instagram oldalán Curtis. 

4 év telt el azóta, hogy először a kezemben foghattalak. A legjobb dolog a világon az, hogy te vagy nekem, és hogy én lehetek az apukád. Az elmúlt időszakban még közelebb kerültünk egymáshoz, és nemcsak apa és fia, hanem legjobb barátok is lettünk. Szeretek veled mindent megélni, és együtt felfedezni a világot. Imádom, hogy téged mindig minden érdekel. Ameddig élek számíthatsz rám, mindig mindenben! Azt kívánom neked, hogy legyél mindig ilyen boldog és kiegyensúlyozott férfi, mint amilyen most is vagy. Minimum még 100 évig! Isten éltessen, drága kisfiam!

Érzelemdús sorait aztán tettek is követték: hatalmas bulit csaptak. Meghívták Doncsi barátait, ott volt a volt feleség Krisztike és Judit, az énekes mostani párja is, és természetesen a különleges torta sem maradhatott el. Szerencsére mostanra mindenki jóban van a másik párjával, nem okoz senkinek gondot a közös ünneplés, hiszen mindenkinek Doncsi a legfontosabb. A születésnapos kisfiú pedig igazán boldog lehetett, hiszen édesapja még a legnagyobb vágyát is megvalósította: 

Doncsi azt kérte szülinapjára, hogy jöjjön focista a bulijára, és legyen egy focimeccs. Ezért elhívtam Kabát Peti és Badalik Szabolcs barátomat, akikkel játszottunk egy komoly meccset Doncsi csapata ellen. Sajnos hatalmas vereséget szenvedtünk

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás