„Az orvosok azt mondták, nem lehet gyermekünk" – természetes úton mégis megfogant a magyar színész lánya





Beleznay Endre és Réka 18 évesek voltak, amikor szerelembe estek, és azóta ki is tartanak egymás mellett jóban-rosszban és persze viccben-humorban.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.08.21.
Módosítva: 2023.08.30.
Beleznay Endre kapcsolat házasság színész

Régóta tudjuk, hogy egy nő számára fontos kritérium a párválasztásnál a humorérzék. Kövi Réka igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen 33 évvel ezelőtt egymásba botlottak Beleznay Endrével, aki gyakorlatilag a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján poénkodik, ha kell, ha nem. A Metropol néhány napja ellátogatott a Fórum Színház közelgő premierjének egy fontos állomására, ahol a színész egy ismert híradós hölgy bőrébe bújt. Azt most engedjük is el, hogy Endre kifejezetten csinos volt Jupiteri Ildikó szerepében… Inkább fókuszáljunk arra a kérdésre, hogy hogyan lehet valóra váltani az ásó, kapa, nagyharang kezdetű ígéretet?!

Beleznay Endre
Beleznay Endre híradósnak állt. (Fotó: Bánkúti Sándor)

Jó lesz ez így nekünk…”

„Ha ebben a szettben vagyok és úgy teszed fel a kérdést, hogy a feleségem miért tart ki mellettem már harminchárom éve, akkor a választ magad is láthatod. Egyszerűen szép vagyok…”kezdte lapunknak Beleznay Endre, aki valóban kifejezetten csinos volt híradósmaskarában. Persze a beszélgetés alatt helyenként megpróbált komolyan vehető válaszokat is adni a feltett kérdésekre. Például arra, hogy amikor több mint három évtizeddel ezelőtt megpillantotta Rékát, azonnal tudta-e, hogy megtalálta az igazit? „A kapcsolatunk első négy évében nem vettük magunkat annyira komolyan, vagyis nem terveztük, hogy holtomiglan-holtodiglan együtt leszünk. Tulajdonképpen addig amolyan vadházasság volt a miénk, aztán eldöntöttük, hogy jó lesz ez így nekünk, akár az idők végezetéig.

Vagyis kimondtuk hivatalosan is, hogy nemcsak véletlenül járunk össze, hanem ez bizony az, aminek látszik

– magyarázta a színész, aki egyébként nem ismeri a hosszú és boldog kapcsolat titkát, vagy ha igen, akkor megtartja magának.

Beleznay Endre
Beleznay Endrének van komoly oldala is… úgy tíz százalék. (Fotó: Bánkúti Sándor)

Réka egyszerűen csak eldöntötte…”

„Nagy titok egyébként nincs. A kapcsolatunknak voltak és még lesznek is szakaszai. Volt időszak, amikor szinte huszonnégy órában voltunk együtt, mert együtt is dolgoztunk. Volt, hogy színházban, volt, hogy a közös cégünkben. Aztán itt van a gyermekvállalás kérdése. A kislányunk igazából bravúros teljesítmény, hiszen az orvosok azt mondták, hogy nekünk nem lehet gyermekünk… S ami a legcsodálatosabb, hogy Bodza természetes úton fogant. Réka egyszerűen csak eldöntötte magában, hogy márpedig de…” – osztotta meg olvasóinkkal a színész-humorista, akinek végül azért beugrott valami, ami talán segített abban, hogy feleségével ennyi éven át kitartsanak egymás mellett.
 

Az életem kilencven százalékában viccelek…”

„Nincsenek olyan igazi művésznünükéim, szóval szerintem velem nem olyan nehéz boldogulni, ahogy a feleségem sem egy nehéz eset. Talán az volt kicsit nehezebb időszak, amikor pár éven át nagyon eltérő volt a bioritmusunk. Réka normál munkarendben dolgozott, én pedig ugye este, így alig találkoztunk. Persze lehet, hogy ez is meghosszabbította a házasságunkat. Tulajdonképpen nevezhetjük ezt az időszakot egyfajta szünetnek is. 

Aztán amikor újra összefutottunk az otthonunkban, rá tudtunk csodálkozni egymásra, és mivel még akkor is tetszettünk egymásnak, folytattuk a közös utunkat

– nevette el magát Beleznay Endre, aki nem tagadja, nagyon kevés beszélgetésben képes komoly maradni. „Az életem kilencven százalékában hülyéskedem, és ez a feleségemnek általában tetszik is, így jókat röhögünk együtt. Persze van, amikor már nem bírja, és olyankor mindig megkér, hogy ne vicceljek! Ilyenkor rendre azt a kérdést teszem fel neki, hogy akkor miből fogunk élni…” – mondta a színész, akit augusztus 23-án láthatunk Magyar Attila oldalán az Aki túsz, aki nem, megyek! című túszkomédiában a Szentendrei Városháza udvarán.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás