Szikora Róbert betiltaná Alice Cooper budapesti koncertjét





Bár sokan örülnek annak, hogy hamarosan Magyarországra érkezik Alice Cooper és Johnny Depp, Szikora Róbert közel s távol nem tartozik a rajongók közé. Sőt, egyenesen kártékonynak tartja, hogy sátánisták lépjenek színpadra.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.06.16.
Alice Cooper sátánista világsztár Szikora Róbert koncert

Szikora Róbert gyomra nem veszi be, hogy Alice Cooper amerikai világsztár feketére festett szemmel, ördögi kinézettel színesíti koncertjeit. Ahogyan attól is lúdbőrözik, hogy a zenész színpadi kellékei között kényszerzubbony,  óriáskígyó és a különböző kínzóeszközök is helyet kapnak. Márpedig hamarosan ez a produkció Magyarországra látogat. Robi pedig egyenesen betiltaná az ilyen koncerteket – idézte a zenész szavait a Ripost.

Alice Cooper
Szikora Róbert szerint a világsztár kártékony, mint egy háború (Fotó: Facebook/Alice Cooper)

Róbert ki sem mondja a nevét

A Hollywood Vampires egy felejthetetlen koncerttel szeretné meglepni a rockzene rajongóit. A legendás banda tagjai között található Johnny Depp és Alice Cooper, a jegyek pedig szépen fogynak. Szikora Róbert azonban ennek közel sem örül. A csikidám atyja felháborítónak tartja, hogy hazánkba is beengedik a sátánista amerikai „lényeket”. Mert hogy Marilyn Mansonhoz hasonlóan Alice Coopert sem tartja embernek és ugyanolyan károsnak ítéli meg a két botrányos kinézetéről elhíresült előadót.

Szikora rosszul van a sátánista rockzenésztől (Fotó: Szabolcs László)

Nem hiszem el, hogy ez most újra megtörténhet, teret adunk egy újabb ilyen lénynek

– fakadt ki a Ripostnak Szikora Róbert.  „Miért kell ez? Elképesztően károsak! Szellemi fertőzést hoznak hazánkba, most ez a lény lesz a szellemi fertőzés gócpontja, vagyis a koncert. A fiatal kamaszok, akik roppant fogékonyak, elhiszik nekik, hogy az a jó, amit ők képviselnek. Ezeknek a tiniknek még nincs kialakult stílusuk, de ez megfogja őket, mert más, különc, különleges. Pedig ez is olyan, mint a háború, nem csak az ember testét, a lelkét is megöli! Mint az éhes oroszlán, köröz az emberek körül, nézi, kit vigyen el!” – nyilatkozta a zenész, aki szerint jobb lenne, ha az ilyen zenészeket nem engednék színpadra. 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás