Hihetetlen átalakulás: fél perc alatt lesz nő a magyar sztárszínészből





Serbán Attilának elképesztő átalakulást kell bemutatnia estéről estére.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.22.
Madách Színház Serbán színész

Decemberben érkezik majd Serbán Attila és párja, Munkácsy Kata második közös gyermeke, a 46 éves színész az örömhírt a Metropollal is megosztotta. Attilának és feleségének kislánya, Hanka 2017. május 5-án látta meg a napvilágot, és alig várják, hogy egy újabb csöppséggel bővüljön a család.

Serbán Attila hamarosan kétszeres apa lesz – Fotó: Facebook

„A hír igaz, hamarosan már kétszeres apukának mondhatom magam, elsejére várjuk második közös gyermekünket. Óriási az öröm és az izgalom, nagyon élvezzük a készülődést. Vitathatatlan, hogy ez életünk egyik legszebb időszaka” – kezdte vidáman a Metropolnak Serbán, aki minden bizonnyal nem bánná, ha Hanka mellé egy újabb kislány érkezne a családba, a színész ugyanis nagyon szereti a női energiákat.

„Katának is két lánytestvére van, sokan mondják, hogy ez egy családban már valódi nőuralomnak számít, de egy férfi mellé kellenek a női energiák” – konstatálta a Madách Színház sztárja.
 

A paróka és a vörös rúzs sem maradhat el – Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház

Nőként lép színpadra

Ha már női energiák, Attilának is bőven megvan a lehetősége, hogy estéről estére nővé lényegüljön. Ő játssza ugyanis az Aranyoskám című musical egyik főszerepét hármas szereposztásban. Egy darabig még Michael Dorsey-ként láthatjuk a színpadon, aki egy sokoldalú és zseniális színész, ám legendásan nehéz, kibírhatatlan természete miatt lassan nem akad  olyan rendező New Yorkban, aki hajlandó lenne szerepet osztani rá. Mielőtt végképp szertefoszlanának ifjúkori álmai, elkeseredésében úgy dönt, bevet egy utolsó, hajmeresztő trükköt, méghozzá azt, hogy egy új személyiséget kreál magának, Dorothy-ként, azaz nőként próbál tovább érvényesülni a szakmában és az életben.

„Ez egy óriási színészi feladat, igazi jutalomjáték, nem lehetek érte elég hálás. Amellett, hogy a darabot végig átszövi a humor, nem mehetünk el amellett szó nélkül, hogy milyen mélységei vannak. Körülöttem bőven vannak nők, de egészen más érzés volt egy női lelken keresztül eljutni a nézők szívéig. Én táncosból lettem zenés színész, és pont azt szeretem ebben a műfajban, hogy mindhárom alappillérnek működnie kell, vagyis az éneklés mellett remekül kell táncolni és persze a próza is roppant fontos. Dorothy egy rendkívül összetett feladat” 

– ecsetelte Serbán.
 

Harminc másodperc alatt kell átalakulnia

Az Aranyoskám első felvonásának végén a színésznek mint a villám kell átlényegülnie Michaelből Dorothy-vá, miután leugrik a színpad alatti süllyesztőbe. A mutatványban három öltöztető is segít neki, de bizony így is számolni kell a bakifaktorral.

Három öltöztetőnő segít a gyors öltözéseknél – Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház

„Miután leugrottam két és fél métert, azonnal le kell tépnem magamról a férfiruhát és jöhet a női jelmez, a hátulján természetesen egy zipzárral. Majd jönnek az ékszerek, a fülbevaló és a női táncos cipő, ami egyébként az én ötletem volt. Ez az egész átalakulás körülbelül fél percet vesz igénybe, vagyis ennyi időnk van rá. Természetesen kisebb bakik be szoktak csúszni, lemarad egy ékszer, de nagy zűr még nem volt” – nevetett Serbán, aki nem tagadja, ez egy roppant strapás feladat, de egyben rendkívül megtisztelő is.

Az Aranyoskám legközelebb július 1-jétől lesz látható a Madách Színházban!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás