Mindenkit váratlanul ért: letartóztatták Kozsót

Börtönbe kellett vonulni a híres énekesnek.Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.18.
kozso Hajdú Péter

Arról már a Ripost is beszámolt korábban, hogy amikor Kozso januárban megpróbált Amerikába lépni, akkor a hatóság letartóztatta. Bár pihenni szeretett volna Floridában, végül 39 napig kellett egy amerikai börtönben raboskodnia. Erről vall őszintén. 

Kozso őszintén vallott / Fotó: Nagy Zoltán

Hajdú Péter legújabb posztjában tájékoztatta a rajongóit arról, hogy a következő sztárvendége Kozso lesz. Bár az tagadhatatlan, hogy az énekes hatalmas sikereket ért el a 90-es években, gyakran mond olyanokat, amelyekkel sokkolja a hallgatóságot. Legutoljára például Hajdú Péternek arról beszélt, hogy a Balatonban delfinek vannak. Elmagyarázta ugyanis, hogy vannak édes delfinek, amelyek miért ne tűnhetnének fel a Balaton vizében? 

A műsor ízelítőjéből kiderült, hogy Kozso arról is beszélni fog, hogy milyen nehéz körülmények között indult meg a gyógyulás útján, miután megműtötték. Állítása szerint 6 hónappal a műtét után kettétört a gerince. Ezután pedig arról is vallott, hogy hogyan élte meg, hogy Amerikában letartóztatták. Elmesélte, hogy meztelenre vetkőztették, majd az összes holmiját darabonként leszámolták és bedobozolták. Ezután mint egy bűnözőt, piros ruhába öltöztették és rabosították. 

A rajongók igencsak megbotránkoztak a műsor ízelítőjén, így bizonyosan kasszasiker lesz, mikor debütál a teljes adás. A hozzászólók között Curtis is kifejezte, hogy milyen jól szórakozik.  

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás