Zámbó Jimmy miatt tört ki a legújabb magyar celebháború





Alekosz kerek perec kimondta, mit gondol Peter Srámekről.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.15.
alekosz Zámbó Jimmy Peter Sramek

Újabb celebháború tört ki, Alekosz ugyanis nemrég páros lábbal szállt bele a fiatal énekesbe, Peter Srámekbe. Talán elsőre meglepőnek tűnhet, de minden Zámbó Jimmy miatt történt. A nemrég még horgászokkal csatározó sztárt ugyanis lenyűgözte a Király életét bemutató minisorozat. Olyannyira, hogy azóta éjjel-nappal Jimmy dalai szólnak érdi házában, mást már el sem tud képzelni, egyszerűen nem fogadja be.

Alekosz mélységesen felháborodott Fotó: Facebook

Az Ázsia Expresszbe készülő Alekoszt épp ezért mélységesen felháborítja, hogy Peter Srámek megvehette Jimmy imádott Mercedesét, és most azzal furikázik a fellépéseire. Sőt, idén januárban össze is törte a legendás járgányt egy közúti balesetben. Alekosz viszont úgy véli: a Király autójának mindenképp egy csepeli múzeumban lenne a helye, és hozzá sem szabadna érni, csak távolról nézhetnék az emberek.

„Réka, akivel megyek az Ázsia Expresszbe, mutatta meg nekem a Jimmy életéről szóló sorozatot. Teljesen elvarázsolt, levett a lábamról. Később meglepődve értesültem arról, hogy Peter Srámek énekel benne, de szemet hunytam felette. Amellett viszont már nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Fölháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte, Srámek-001-re és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a király. Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmy-ébe se lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt”bosszankodott a Ripostnak Alekosz, akinek már egy igen éles levélváltása is volt az ügyben Peter Srámek menedzserével.

Ő írt rám egyik éjjel, mert látta azt a videót, amiben elmondtam a véleményem erről a jelenségről. Természetesen neki is kifejtettem, mit gondolok. Végül tudomásul vette, elfogadta és minden jót kívánt. Ugyanakkor az ő menedzseri kompetenciáját, alkalmasságát is megkérdőjelezem. Le kellett volna beszélnie Srámeket az autó megvásárlásáról

– jelentette ki határozottan az egykori valóságshow-hős, aki szerint a magyar rádiók is óriási hibát követnek el azzal, hogy nem Jimmy-dalokat játszanak éjt nappallá téve.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás