RETRO RÁDIÓ

Ezt nem fogod elhinni: Sebestyén Katja burkolónak állt





Az énekesnőt a fellépéseken szép ruhákban, sminkben, mikrofonnal a kezében lehet látni, épp ezért olyan meglepő, hogy most glettvasat ragadott, hogy kicsempézze a fürdőszobát.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.09.
Sebestyén Katja felújítás férfi munka

Viszonylag kevés ember mondhatja el magáról, hogy élete minden területén sikeres. Sebestyén Katja ebben a szerencsés helyzetben van, hiszen kijelenthetjük, hogy közkedvelt énekesnő, akit szívesen hívnak az ország minden tájára fellépni, több mint 2 éve rátalált a szerelem, feleségként, háziasszonyként és nem utolsósorban háromgyermekes édesanyaként is helytáll. Ha mindez nem lenne elég, nem csak az otthona tisztán és rendben tartásában jeleskedik, hanem még a felújítási munkákban is élen jár.

Katjáról kevesen gondolnák, hogy nemcsak énekesnőként, hanem burkolóként is megállja a helyét
Fotó: TV2

A napokban azon dolgoznak a férjével, hogy szebbé varázsolják a fürdőszobájukat, amelynek része a burkolás is. Azt hihetnénk, hogy ő segít a párjának, ám ez éppen fordítva van!

Én vagyok a mester, Peti pedig a culáger. Ő keveri a csemperagasztót és vágja flexszel a kényesebb részeket, ahol ívet kell vágni, én pedig előkészítem a falat, felteszem a csempét és fugázok

 – sorolta, ám emellett sok más dologhoz is ért. 

Laminált padlót, járólapot teszek le, lambériát rakok, burkolok. Még fiatalasszony voltam, amikor a keresztapám – aki a norvég királyi családnak készít hangszereket – tanított meg engem burkolni. Az apukám hétvégi házát az anyukám csempézte ki. Én beleszülettem ebbe, mert nálunk családi vonás, hogy minden nő ért a férfimunkákhoz

 – árulta el, s elmesélte, hogy a volt férjével közös háza is az ő keze munkáját dicsérte.

 

Bármilyen munkát elvégez

Nem csak a „kisebb” mértékű felújítási munkákat végzi el az énekesnő, ha kell, falaz is.

A nyílászárókat kicserélték a nyáron, és az ablakok párkány alatti részét már nem a szakember csinálta, én építettem vissza. Akkor a párom még hétköznapokon másik városban dolgozott, mire hazaért, már felépítettem 8 ablak alatt a falat, fölgletteltem, lefestettem

– árulta el Katja, aki hozzátette, mindig is fiús lány volt, amikor a családban építkeztek, akkor is szívesebben vette ki a részét a munka oroszlánrészéből, minthogy a konyhában sürgött-forgott volna a többi nővel.

Már 6 évesen pakoltam a téglát és kevertem a betont

 – idézte fel nevetve a nem mindennapi gyermekkori élményt Katja, s azóta is imádja hasznossá tenni magát az otthonában a férfimunkák terén is.
 





 





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás