Varga Miklós őszinte vallomása: A gyermekeim sokkal tehetségesebbek, mint én valaha voltam





Varga Miklós több mint húsz éve él kiegyensúlyozott házasságban, nagy egyetértésben nevelik ikreiket. A Máthé Péter-díjas énekes mindene a család, de a végtelen szeretet mellé szigor is társul. Amikor gyermekei közölték, hogy a színészettel szeretnének foglalkozni, híres édesapjuk ezt nagyon komoly feltételhez kötötte.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.02.27.
varga miklós család gyereknevelés tehetség

Varga Miklós rajongással beszél családjáról, feleségéről és a ma már 22 éves ikrekről. Az István, a király ikonikus alakjának a sikerei csúcsán is ők voltak a legfontosabbak, olyannyira, hogy bármilyen előadást lemondott és lemondana a mai napig, ha apaként szükség van rá.

Varga Miklós családjával
Szigorú feltételhez kötötték a Varga ikrek szülei a színészetet (Fotó: Varga Miklós)

Egyszer volt rá példa, pár hónaposak voltak az ikrek, amikor édesanyjuk felhívott, hogy siessek, mert baj van

– emlékezett vissza Varga Miklós. „Csapot-papot hátrahagytam! Egy félrekezelt középfülgyulladás miatt a kislányom, Vivien kórházba került, és az orvosok nem biztattak túl sok jóval. Szörnyen megijedtünk, mert meg kellett műteni, de szerencsére utána minden rendben volt. Nagyon erős a kötelék köztünk, mindenben támogatjuk őket, de igen, szigorúnak is kell lenni. Mindig jól tanultak, mellette pedig próbálgatták a szárnyaikat.”

 


Feltételhez kötötték a színészetet

A Varga ikrek szülei nem lepődtek meg, amikor gyermekeiket beválogatták a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorba. Először Vivien diadalmaskodott Pál Dénes oldalán, következő évben Szabolcs nyert Vastag Tamással. Azóta szerepeltek hármasban extra produkcióként A Dal-műsorban és szerepeltek együtt színházban is.

„Egész hamar kiderült, hogy van érzékük a művészpályához, hogy szeretnének követni ezen az úton” – folytatta az Európa énekese. „S bár tisztában vagyok vele, hogy ez kemény pálya, de támogattuk benne őket. Amikor mondták, hogy a színészet érdekli őket, mondtuk, hogy rendben, de előtte egy polgári szakmából diplomát kell szerezniük. Megcsinálták, mindketten kommunikáció szakon diplomáztak. Most pedig Szabolcs a Színművészeti Egyetem boldog diákja, Vivien pedig a Pesti Magyar Színiakadémiára jár. Végtelenül büszke vagyok rájuk! Előttük a világ, rajtuk múlik minden. Mert az biztos, hogy sokkal tehetségesebbek, mint én valaha voltam.” 


 





 





Ezeket olvastad már?
Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás