Fotó a temetőből: egyelőre sehol Berki Krisztián sírköve





Május végén lesz egy éve, hogy eltemették az izomcelebet.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.02.24.
Berki Krisztián sír

Május 6-án lesz egy éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legjellegzetesebb médiasztárja, Berki Krisztián. A kétszeres apuka mindössze 41 éves volt. 

Közeleg Berki halálának évfordulója

Azon a pénteki reggelen több autóval szállt ki a rendőrség egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a médiasztár lakása körül. Azon a végzetes éjszakán Berki a nagyobbik lányával, Natasa Zselykével volt otthon, a holttestet állítólag a gyermek találta meg.

Berki temetésére végül május végén került sor a Farkasréti temetőben. A szertartáson Mazsin kívül természetesen ott volt Hódi Pamela új párjával, Bencével, valamint Berki mindkét kislánya, és persze rengeteg családtag, hozzátartozó.

Az elhunyt édesanyja, Júlia asszony korábban azt nyilatkozta a Borsnak, hogy mindenképp valamilyen grandiózus síremléket szeretne a fiának.

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről” 

– sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya.

Nos, a legfrissebb temetői fotók alapján Berki síremléke még nem készült el, ami olyan szempontból nem meglepő, hogy egy temetés után körülbelül egy évet kell várni, mire a föld olyan állapotban lesz, hogy elkészülhessen egy grandiózus sírkő.

Vajon milyen lesz a sírkő? Fotó: Bánkúti Sándor

Az egykori Fradi-vezér végső nyughelye így is nagyon szép állapotban van, látszik, hogy rendszeresen gondozzák. Sőt, olyan kis apróságokat is találtunk rajta a fehér és rózsaszín rózsák mellett, amik abszolút azt fejezik ki, hogy a kétgyermekes Krisztián emléke örökké él.

Fotó: Bánkúti Sándor

Mint például ez a kis maci:

Fotó: Bánkúti Sándor

Egyelőre tehát rejtély, hogy fog kinézni a fiatalon elhunyt izomceleb sírja, de az biztos, hogy jellegzetes és feltűnő lesz, mint amilyen ő maga volt.

 





 





Ezeket olvastad már?
Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás