Tavaszra várja második gyermekét Fresh Wiki: vannak félelmeim!





Gyulai Viki 43 évesen jelentette be, hogy második gyermekét várja. Az énekesnő a Borsnak őszintén beszélt érzéseiről, félelmeiről és arról is, hogy azon izgul, készen lesznek-e mindennel a kicsi érkezése előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.18.
Várandósság Fresh Wiki

Jól viseli második terhességét Gyulai Viki, szerencsésen elkerülték a rosszullétek is. A Fresh együttes barna bombázója teljesen másképp éli meg ezt a várandósságot, mint amikor Samut várta. Nincsenek félelmei azzal kapcsolatban, hogy 43 évesen lett újra terhes, egészséges, kiegyensúlyozott és boldog.

Fresh Wiki
Az első terhessége teljesen más volt (Fotó: Facebook )

Teljesen jól vagyok, egyszerűen nem foglalkozom ezzel

 – mondta lapunknak Viki. „Egyszerűen így alakult, boldog vagyok, hogy nemsokára kétgyermekes anyuka leszek. Nem érzem ennek hátrányát, sőt már tapasztaltabb vagyok és nyugodtabb. Más ez a második várandósság, nem voltak az elején rosszullétek, és mivel itt van az ötéves Samu, nincs is annyi időm gondolkozni. Mindenki rózsaszínnek írja le a szülést, de nem az, nekem is vannak félelmeim, de szerintem ez természetes.”

 


A bátyó is izgatott

Viki mostanra tapasztalt anyuka lett, kisfia, Samu már ötéves. Szerinte már elég nagy ahhoz, hogy ne legyen testvérféltékenység.

Ettől nem félek, de természetesen oda kell majd figyelni, hogy ne érezze Samu azt, háttérbe szorult

 – folytatta a sztáranyuka. „Ő is nagyon várja már a kistestvért, ő lesz az okos bátyja, biztosan tudom, hogy büszkén fog majd segíteni is a kicsi körüli teendőkben. Másokkal ellentétben én nem beszélek a pocakomhoz, furán érezném magam, ha mondjuk egyedül vagyok egy szobában és magamban beszélek. Samu viszont énekel neki, először a Süss fel napot, aztán a Cifra palotát, imádom ezeket a pillanatokat.”


Izgalom a végére

A harmadik trimeszterben lévő énekesnő és családja mindeközben költöznek.

„Bővül a család, kinőttük a mostani lakást. Kell egy kis izgalom így a terhesség végére, most éppen festékeket választottam. Izgulok, hogy kész legyen minden a tervek szerint a kicsi érkezésére, mert már oda szeretnék vele hazamenni.”





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás