Kiderült a titok! Jennifer Lopez meghökkentő szempont alapján válogatja ki a táncosait

A szuperszexi énekesnő igen furcsa szempont alapján dönti el, hogy ki lehet vele fent a színpadon háttértáncosként, és ki nem.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.27.
sztárszeszély

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból is ismert Heather Morris évekig dolgozott profi táncosként. A minap egy podcastben arról beszélt, hogy Jennifer Lopez az alapján választja ki a háttértáncosait, hogy mi a csillagjegyük, pontosabban, hogy mi nem.

Jennifer Lopez valamiért nem kedveli a Szüzeket Fotó: Instagram

Elmondása szerint az énekesnő egy egész napos válogató után besétált a terembe, és azt mondta a jelentkezőknek: „Nagyon köszönöm, hogy ilyen keményen dolgoztatok. Kézfeltartással jelezze, akinek a szobában Szűz a horoszkópja!”.Majd súgott valamit az asszisztensének, és ezeknek a táncosoknak megköszönte a részvételt, és azonnal hazaküldte őket - írja a The Sun. Azt nem tudni, hogy az amúgy Oroszlán csillagjegyű sztárt miért zavarják a Szüzek, de az köztudomású, hogy gyermekei apja, Marc Anthony éppen e csillagjegy szülöttje.

Jennifer Lopez egyébként nemrégiben egy lenyűgöző esküvőn, családtagok és sztárbarátok társaságában erősítette meg házasságát Ben Affleck-kel.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás