Tovább gyűrűzik a botrány! Harry és Meghan nem találkozik a királynővel





A herceg és felesége Angliába és Németországba utazik különböző rendezvényekre, és bár idejük engedné, nem fogják meglátogatni a királynőt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.30.
királyi dráma

Szeptember 5-én Európába utazik Harry herceg és felesége, Meghan Markle a tengerentúlról. A sussexi hercegné egy világtalálkozón fog beszédet tartani Manchesterben. Ezután Németországba utaznak egy rövid kitérőre, az Invictus Games rendezvényére. Ezt követően pedig hosszabb időt fognak eltölteni az Egyesült Királyságban, ahol pedig a hercegnek lesz elfoglaltsága egy jótékonysági szervezet díjátadóján – írja a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan több rendezvényen is fel fog szólalni Európában Fotó: by Angela Weiss/AFP)

Két szabadnapjuk is lesz, amiből az egyik ráadásul Diana hercegné halálának 25. évfordulójára esik, ám úgy tudni nem látogatják meg II. Erzsébet királynőt, aki jelenleg a skóciai balmorali kastélyában pihen, ugyanis nehézkes a mozgása. Pedig Harry herceg és nagymamája legutóbb csupán júniusban találkozott 15 percet egymással. Az pedig már csak hab a tortán, hogy jelenleg nem tisztázott a hercegi pár személyi védelme, ugyanis folyamatos vitában állnak az Egyesült Királyság belügyminisztériumával, hogy jogosultak-e az egyenruhások védelmére.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás