Lángvörös, kivágott dresszben lejtett szexi táncot Britney Spears





Míg Elton Johnnal közös duettje debütálására vár, a botrányairól is híres énekesnő bemutatta, milyen kirobbanó formában van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.21.
kemény üzenet

Britney Spearst tinédzserkori bemutatkozása óta egyszer sem lehetett szégyenlősséggel vádolni, és az énekesnő most sem hagyott sokat a képzeletre, mikor keveset takaró, de annál többet sejtető dresszében táncra penderült követői kedvéért kedvenc balett-termében. A 40 éves sztármami ruhája sokakat a hírnevet elhozó Oops!... I did it again című slágerben látható jelmezére emlékeztetett, és a tűsarkakon előadott szexi tánca alapján Britney látszólag egy percet sem öregedett berobbanása óta – írja a Daily Mail.

 

A Portugal. The Man – Feel it Still című számára előadott vérforraló táncot az énekesnő egy kemény üzenettel tette közzé Instagram-oldalán: „Megcsókolhatjátok a kib... s...-t!” – áll a szexi videó mellett, amellyel bizonyára kritizálóit szerette volna rendre inteni. Rajongóit azonban lenyűgözte tüzes tánca, és alig várják, hogy augusztus 26-án meghallgathassák az Elton Johnnal közös duettjét, amely a Hold Me Closer címet kapta.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás