Erre büszkék lehetünk: ezt üzente Enrique Iglesias a magyaroknak

A spanyol énekes vasárnap ad koncertet az MVM Dome-ban és úgy tűnik, már ő is nagyon lelkesen várja a hétvégét. Ezen felbuzdulva egy videóban üzent a magyar rajongóknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.09.
koncert

Enrique Iglesias videóüzenetben mindenkit arra buzdít, hogy jöjjön el a vasárnap esti koncertjére és azt is elmondja, hogy miért:

Jógamatracot és csirkés, halas ételeket kért

Egy ekkora megakoncert megvalósulásához számtalan olyan dologra van szükség és kerül beépítésre, melyek a közönség számára láthatatlanok, ám a legnagyobb élményt nyújtják. A produkció tíz 40 tonnás kamionnal, a felszerelésekkel megrakodva Lodzból érkezik Budapestre szombat reggel. A kipakolást követően egy közel kétnapos építési munka következik több száz ember közös munkájával, amelynek egy látványos, kétórás show lesz az eredménye.

A csarnokban egy 24×15 méteres színpad kerül felépítésre kifutókkal és a végén két kisebb színpaddal, melyeket egy úgynevezett „catwalk” kifutó fog összekötni, ahol a rajongók testközelből is találkozhatnak az est sztárjával. A látványt közel 700 lámpa, pirotechnikai eszközök, lézershow-elemek, egy hatalmas, 240 m2-es LED-fal, a hangzást pedig 250 hangfal és a legmodernebb hangtechnikai eszközök teszik majd teljessé.

A világsztárnak nem voltak extra kérései a szervezők felé, az öltözőjébe csupán gyümölcsöket, teát, ásványvizet, Aloe Vera üdítőitalt, csirkés és halas ételeket rendelt zöldségekkel, a relaxáláshoz pedig egy jógamatracot kért.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás