„Most apukánknak kell vér!” – szívbe markoló üzenet a Família Kft. sztárjától





Hamarosan megműtik Spáh Dávid apukáját, ami miatt az egykori gyereksztár most segítséget kér.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.13.
kérés

Megható üzenetet posztolt a Facebook-oldalán Spáh Dávid vasárnap délután. Pár napon belül megműtik a Família Kft.-ben Szép Misit alakító színész édesapját, aki egyébként éppen a mai napon tölti be a 70. életévét.

„Drága Barátaink, Kedves Emberek!

Édesapánk pontosan hetven éves 2021. szeptember 13.-án, ugyanazon a napon, amikor Frigyes fiam hat. Úgy alakult, hogy egy kis javítással, most kénytelen vagyok idemásolni egy felhívást, amit az anyukám miatt tettem közzé néhány éve:

A Papi rövidesen, pontosabban pénteken egy halaszthatatlan műtéten fog átesni, amelynek során nagy mennyiségű vér pótlására kell felkészülni. A családból sajnos nincs elég donor DE(!) bárki segíthet! Ha VÉRCSOPORTODTÓL FÜGGETLENÜL adsz vért és recipiensként az édesapámat jelölöd meg, akkor a te véredet a kórház becserélheti az apánk vércsoportjának megfelelőre. Erre csütörtökig kell sort keríteni az ORSZÁGOS VÉRELLÁTÓ SZOLGÁLATnál a Karolina út 19-21. szám alatt. A véradás részleteiről mindenkinek küldünk adatokat privát üzenetben. Meg sem próbálom leírni, hogy mennyire köszönjük mindenkinek, aki veszi a fáradságot és eljön segíteni!„ - kéri az emberek segítségét Spáh Dávid.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás