RETRO RÁDIÓ

„Életem legkimerítőbb időszaka, de emellett a legszebb is” - Sáfrány Emese élete egyik legkimerítőbb időszakát éli

Alig másfél hónapja adott életet első gyermekének Sáfrány Emese, aki azóta már túl van egy költözésen, sőt dolgozik is! A profi légtornász természetesen csak fél gőzzel koncentrál a munkára, hiszen most a legfontosabb számára, hogy minél többet legyen a kisfiával.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.16. 15:00
Sáfrány Emese munka szülés Nolen

 

Sáfrány Emese úgy érzi élete egyik legkimerítőbb időszakát éli, ám egyben a legszebbet is! Az csinos édesanya júniusban hozta világra első gyermekét, Nolent, ám a babázás mellett hirtelen több feladat is nyakába szakadt. Pár napja elköltöztek az álomotthonukba, ami egy pár hetes kisbaba mellett nagy kihívás volt a család számára, ám ezt az akadályt is könnyedén vették. Emellett pedig Emese a vállalkozásait is folyamatosan segíti, így a pihenésre nem sok ideje marad.

Fotó: Metropol/MG

„Durva volt a költözés! Már az összepakolás is nagyon kimerítő volt, hiszen eléggé sok feladat várt ránk, ráadásul mindezt egy kisbaba mellett csináltuk végig. Bár már pár napja itt vagyunk, még nem sikerült teljesen kipakolnunk, sok dolognak még helyet kell találnunk. Arról nem is beszélve, hogy Nolen még nem alszik olyan sokat, átlagban két órákat szokott egyben, emiatt mi is egy kicsit fáradtabbak vagyunk. Viszont az mindenért kárpótol, hogy egy csodaszép otthonunk van, Nolen is külön szobát kap majd, mi pedig mindennel szépen haladunk!” - kezdte lapunknak Emese, aki alig másfél hónappal a gyermeke születése után visszatért a munkához is. Az újdonsült anyuka egyelőre csak a háttérből segíti a vállalkozásait, hiszen a legfontosabb számára most a kisfia.

„A gyereknevelés, pakolás mellett közben dolgozom is. Nekem egy saját mozgásstúdióm van, ahol vannak oktatók, ők tartják a légtorna órákat, viszont a szervezés, irányítás és különféle háttérmunkák rám maradnak. Ezenkívül egy webshopom is van, amihez szintén kellek, hogy segítsem a többiek munkáját. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez életem legkimerítőbb időszaka, de emellett pedig a legszebb is” - tette hozzá a újdonsült édesanya.

Beletanult a feladatba

Emese lapunknak elárulta, az elején aggódott amiatt, hogy mindent jól csinál-e majd gyermeke születése után, ám úgy tűnik, hogy ez a félelme hiábavaló volt, hiszen azonnal ösztönössé vált az anyaság számára.

„Rengeteg nehézsége és szépsége van a babázásnak. Viszont az még számomra is meglepő volt, milyen gyorsan vált ösztönössé az anyaság. Az elején sok mindentől féltem, de egy-két hét alatt minden rutinszerűvé vált. De nem csak nekem, hanem Ádámnak is” - mesélte a csinos anyuka.

Ezeket olvastad már?
Kiderült, ki nyerte a Csináljuk a fesztivált! műsorát! Ez lett az évszázad magyar slágere

Kiderült, ki nyerte a Csináljuk a fesztivált! műsorát! Ez lett az évszázad magyar slágere

Kiderült az igazság, így halhatott meg valójában Máté Péter

Kiderült az igazság, így halhatott meg valójában Máté Péter

Kórházba került és meghalt a Rendőrakadémia sztárja

Kórházba került és meghalt a Rendőrakadémia sztárja

Ajjaj! Idén sem tudja megtartani az esküvőt Szuperák Barbi és Jolly. Ez van a háttérben

Ajjaj! Idén sem tudja megtartani az esküvőt Szuperák Barbi és Jolly. Ez van a háttérben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás