Andrei Mangra lett Tóth Andi párja, ezt várja az énekesnőtől





A táncos kapcsolata az előző szériában szorosabbra fűződött táncpartnerével, Gabriela Spaniccal. A színésznő a fejébe vette, hogy sztárt farag a profi táncosból, azonban ez nem jött össze.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.19.
Dancing with the stars

A TV2 táncos showműsorában a Dancing with the Starsban újra megméretteti magát Andrei Mangra. Azonban idén nem a venezuelai színésznő lesz a párja, hanem egy hozzá hasonlóan temperamentumos nő, Tóth Andi.

A fiatal táncos a Borsnak mesélte el, mi is történt valójában, és arról is beszélt, miért utazott el két hónapra Mexikóba az első évad után.

Szoros maradt a kapcsolatunk Gabrielaval, bár tagadhatatlan, hogy a köztünk lévő fizikális távolság kicsit megnehezíti a kommunikációt. Már csak azért is, mert elég komoly az időeltolódás Magyarország és Mexikó között. Hetente egyszer biztosan beszélünk telefonon vagy interneten keresztül. Ő most egy szappanoperát forgat, ami sok elfoglaltságot jelent. Mindezek ellenére azt hiszem örök barátságot kötöttünk, sőt az is benne van a pakliban, hogy idővel újra együtt fogunk dolgozni, bár ez leginkább az ő álma” – kezdte a Dancing with the Stars második évadának sajtótájékoztatóján Andrei Mangra, aki most először beszélt arról is, hogy miért is utazott Mexikóba a színésznővel, közvetlenül a döntő után

„A nézők és a sajtó imádta azt a sztorit, hogy Gaby és köztem valami szerelemféle szövődött, mi pedig, ha rákérdeztek, cáfoltuk ugyan, de láttuk, hogy nem igazán hisznek nekünk, így engedtük, hadd terjedjenek ezek a pletykák. Erre rátett egy lapáttal, amikor a műsor után én két hónapra Mexikóba utaztam Gabyval. Eredetileg egyébként fél év lett volna belőle, mivel a fejébe vette, hogy belőlem szappanoperasztárt farag és ehhez annál a cégnél végeztem volna el a színitanodát, ahol ő most is dolgozik. Sajnos a koronavírus miatt végül nem indult el a képzés, de nem kizárt, hogy ha vége ennek az őrületnek, belevágok. Ő ugyan jobban szeretné, mint én, de ki tudja, talán igaza van, és van tehetségem ehhez a különleges műfajhoz...” – mesélte nevetve a fiatal táncos.

Andrei Mangra az új évadban is táncolni fog, partnere pedig a botrányoktól nagyon gyakran hangos fiatal énekes, Tóth Andi lesz.

Andi temperamentumban nagyon hasonlít Gabyra, vagyis idén sem lesz könnyű dolgom. Lobbanékony lány, de ez a lobbanékonyság hasznos is lehet, ha tudjuk irányítani és koncentrálni. Rengeteg energiája van, és nagyon alázatos, egyszóval eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Az persze biztos, hogy lesznek nehéz pillanataink, hiszen elég kemény tanár vagyok, és magasra teszem a lécet. Ez lesz az ötödik Dancing with the Stars, amiben dolgozom, és eddig négyszer döntőztem, s lejjebb nem adom, az tuti!” – nyilatkozta Mangra.





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás