Sztárok, akik hátat fordítottak Hollywoodnak





Britney Spears a napokban azzal lombozta le a rajongóit, hogy valószínűleg sosem tér vissza a színpadra. A híres rendező, Quentin Tarantino is bejelentette, hogy következő filmje lesz az utolsó. Nem ők az egyetlenek, aki besokalltak a sztárságtól.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.06.30.
visszavonulás

A napokban sokkolta a rajongókat Britney Spears bejelentése. A 39 éves egykori tinisztár élete az utóbbi években nem volt túlságosan kiegyensúlyozott, a kétezres évek közepén leborotvált hajával, hirtelen kötött házasságaival és botrányaival került a címlapokra. Nem csoda, hogy bár nagy jövőt jósoltak neki, az énekesnő koránt sem épített ki olyan fényes karriert, amit fiatal lányként megalapozott.

Mi lesz velünk a díva nélkül? Fotó: AFP

Lemezt utoljára 2016-ban adott ki, és 2018 óta színpadon sem állt. Britney most megrémítette a követőit, amikor közölte velük: könnyen lehet, hogy soha többé nem tér vissza a színpadra. De nem ő az egyetlen, aki könnyedén hátat fordít a hollywoodi csillogásnak.

Elton John

A legendás énekes 2018-ban jelentette be, hogy közel ötven év után felhagy a koncertezéssel. Bár korábban azt hitte, örökre színpadon marad majd, hetvenévesen úgy döntött, hogy több időt szeretne szánni a kedvesére és a két közös gyermekükre. A Farewell Yellow Brick Road Tour című koncertsorozat el is indult, de a koronavírus miatt megakadt; nem csoda, hogy három év elteltével is vannak még meghirdetett időpontok. A tervek szerint szeptember végén zárja a turnét, onnantól kezdve pedig már nem áll többé színpadra.

Hatalmas bulival búcsúzik Elton Fotó: AFP

Cameron Diaz

7 éve nem forgatott a sztár Fotó: AFP

A színésznőre viszonylag későn, túl a negyvenen talált rá a boldogság Benji Madden zenész személyében. 2015-ben összeházasodtak, 2020-ban, negyvenhét éves korában pedig Diaz életet adott első gyermekének, Raddix Maddennek. 2014-ben szerepelt utoljára filmekben, nemrégiben, egy interjúban pedig elmondta, hogy már nem tudja elképzelni, hogy tizenkét-tizennégy órás forgatásokon vegyen részt, az anyaság pedig egyértelműen felülírja minden karrierálmát.

Sokáig tartott rendbe rakni az életét az egykori gyerekszínésznek Fotó: AFP

A Reszkessetek, betörők! sztárja valójában sosem tudta levetkőzni a gyerekszínész szerepet, mégis megpróbálkozott vele. Apróbb szerepeket kapott ugyan felejthető alkotásokban, de felnőttként igazán sosem sikerült betörnie Hollywoodba. Ráadásul az is zavarta, hogy lépten-nyomon felismerik az utcán, és még mindig a rosszcsont Kevinnel azonosítják a karakterét. 2016-ban ezért úgy döntött, végleg hátat fordít Hollywoodnak, és nyugodt életet épít fel magának.

Alec Baldwin

A sármőr a gyerekei fókuszál a jövőben Fotó: AFP

Harminc év után, 2014-ben döntött úgy Alec Baldwin, hogy nem kíván többé nyilvános életet élni. Az egykor botrányos színésznek jót tett ez a döntés, mert azóta teljesen lenyugodott, és kiegyensúlyozott életet él. Baldwin már csak kisebb szinkronszerepeket és produceri feladatokat vállal, és hatalmas hollywoodi bulik helyett inkább hét gyermekével tölti a szabadidejét.

 





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás