RETRO RÁDIÓ

Esztergályos Cecília: Másokat belevinni a halálba, gyilkosság!

Markáns véleménye van a koronavírus elleni oltást elutasítókról Esztergályos Cecíliának. A színésznő mindenkit arra biztat, hogy ne veszélyeztesse a saját és mások egészségét, és oltassa be magát mihamarabb.Megosztás
Szerző: e.j.
2021.04.23. 04:40
ez nem vicc

Számos ismert és elismert közéleti személyiség és művész is kiáll a koronavírus elleni védőoltás mellett. Köztük van Esztergályos Cecília is, aki a férjével együtt már mindkét oltást megkapta.

A 78 éves Kossuth-díjas színművésznőnek markáns véleménye van azokról, akik nem hajlandóak oltakozni, és ezt nem rejti véka alá. – A legfontosabb, hogy értse meg mindenki: egyetlen lehetőség van ez ellen a borzalmas vírus ellen, a védőoltás. Ez olyan, mintha szabályosan mennénk az országúton, de az ellenkező irányból ezerrel nekünk jönnek. Ő meg akar halni, amit nagyon sajnálok. De másokat belevinni a halálba, gyilkosság! Ez nem vicc! Meg kellene érteni, és nem arra hallgatni, aki ellene van a tényeknek. Az orvosok értik a dolgukat, tudják hogy mit kell tenni. Oltassuk be magunkat, hogy minél hamarabb kimeneküljünk ebből a világháborúból! – mondta el a Metropolnak Esztergályos Cecília. Esztergályos Cecíliának markáns véleménye van (Fotó: MTVA/Zih Zsolt) A színésznő és a férje a kínai vakcinát kapta meg, és semmiféle mellékhatást nem tapasztaltak az oltások után, viszont nyugodtabbak lettek, hiszen ha el is kapnák a vírust, az már korántsem hatna olyan veszélyesen a szervezetükre, mintha nem éltek volna a vakcina lehetőségével. – Aggódni minden miatt lehet, de hinni kell az orvosoknak, amikor azt mondják, hogy a védőoltás az egyetlen lehetőség. Rosszat nem akarhat senki. Szerencsések lehetünk, hogy ingyenes a védőoltás. Biztos vagyok benne, hogy ha pénzt kellene fizetni a védőoltásért, milliók állnának sorba, hogy megkapják a vakcinát. Hála istennek, hogy olyan országban élünk, ahol az emberek élete a legfontosabb – fogalmazott a művésznő. Az ország Cilikéjének nagyon hiányzik a színpad és a közönség, de igyekszik hasznos módon eltölteni a felszabadult idejét. – Próbálom elterelni a gondolataimat: minden nap festek és kerámiázom, most ezt hívom a munkámnak. Sokszor annyira kimerülök, hogy este fél nyolctól reggel fél nyolcig alszom. Nagyon jó érzés kifejezni a kreativitásomat, most ezzel gyógyítom a lelkemet. Azt pedig csak remélni merem, hogy mihamarabb visszatérhetek a színpadra, mert remélem, hogy még sok dolgom van – fogalmazott a Kossuth-díjas színésznő.

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás