Drámák, konfliktusok! Curtis eltűnt, Tóth Andi kiborult





Idén is tele volt a celebvilág veszekedésekkel, szakításokkal. Mutatjuk 2021 legelhíresültebb botrányát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.01.
balhé

Harry herceg és Meghan Markle

A hercegi párnak igazán balhés éve volt. Miután az Egyesült Államokba költöztek és hivatalosan is kiléptek a királyi családból, egymás után következtek a konfliktusok Harry herceg és neje körül. Elsőként egy mélyinterjú okozott hatalmas balhét, amit Oprah Winfrey készített a herceggel.

Meghan Markle is bőven okozott konfliktusokat az idei évben, akit saját apja is hazugsággal vádolt meg. Kiderült, a hercegné nem mondott igazat azzal a könyvvel kapcsolatban, ami róla és férjéről íródott, ugyanis azt állította, semmilyen adatot nem szivárogtatott ki az íróknak, utóbb azonban lelepleződött, minden információt ő adott át a könyv szerzőpárosának.

Tóth Andi és Tóth Gabi

Ebben az évben a két énekesnő a közösségi oldalon feszült egymásnak, ami egy nyilvánosságra hozott Facebook-bejegyzés miatt történt. Tóth Gabi keményen nekiment a fiatal énekesnőnek, mert szerinte nem mutatott jó példát a fiataloknak a kirívó képeivel. Andit mélyen érintette, amiért Tóth Gabi állandóan megalázza és bántani akarja, ezért többször is visszaszólt posztjaiban a fiatal énekesnő.

Camilla Cabello és Shawn Mendes

2021 novemberében két év együtt töltött idő után szakított egymással Shawn Mendes és Camilla Cabello. A két énekes a közösségi oldalon jelentette be, hogy véget ért kapcsolatuk, amitől teljesen kiborultak a rajongók, hogy a számukra legcukibb sztárpár szerelme véget ért.

Majka és Curtis

Majka és Curtis kapcsolata még 2018-ban romlott meg, amikor a rapper bejelentette, hogy nem dolgozik tovább Curtisszel, súlyos drogproblémái miatt. Úgy tűnt, végérvényesen is megszakadt közöttük a kapcsolat, végül Curtis vállalta, hogy szembenéz problémáival és elmegy elvonóra, hogy leküzdje függőségét. A duó végül visszatért a színpadra hosszabb idő után, de 2021 őszén Curtis váratlanul bejelentette, hogy visszavonul a zenéléstől, és ezzel újabb balhé vette kezdetét, ami elsősorban a csalódott rajongók körében bontakozott ki.

Kim Kardashian és Kanye West

Az egyik legismertebb sztárpár, kora ősszel jelentette be, hogy házasságuk 7 év után véget ér és elválnak. Számos pletyka napvilágot látott, hogy Kim új barátja a népszerű humorista, Pete Davidson. A rapper nem akarta elengedni felesége kezét, és küzdött házassága megmentéséért. A hírek szerint azonban nem sikerült rendezni a viszonyt, bár válásukat egyelőre még nem mondták ki.





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás