Lobbanékony feleség Tóth Gabi

Krausz Gábor jól kezeli a díva tomboló természetét, aki úgy érzi, a szenvedély helyett már a szövetség köti össze őt a sztárséffel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.09.
tombol anya Krausz Gábor Tóth Gabi apa család házasság Őszinte sztár

Megdöbbentő őszinteséggel mesélt házasságáról Tóth Gabi. A vagány énekesnőre és férjére, Kruasz Gáborra három éve álompárként tekint az egész ország, pláne mióta megszületett kislányuk, Hanna Róza. Gabi most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, viharos természete miatt nekik is dolgozniuk kell a kapcsolatukon, hogy ennyire jól működjenek egymás mellett

Fotó: Markovics Gábor

-Én elég lobbanékony nő vagyok, és a Krausz ezt elég jól kezeli. Megtanulta, hogy hagyni kell tombolni és akkor hamar elül a vihar. Így aztán én meg hamar rájöttem, hogy nem érdemes nagyon felhúznom magam, mert nem fog történni semmi. A Krausz nem megy bele, akkor meg minek strapáljam magam. Őt is hagyni kell, amikor felhúzza magát, bár az amúgy is kevésbé látványos, mint az én balhéim. Mondjuk ő az örömöket is halkabban éli meg. Most nem emlékszem, hogy írtam-e korábban, de ő a „belül bont pezsgőt” típus - fogalmazott a népszerű énekesnő a csalad.hu oldalon, aki bizony már nem ugyanazzal szenvedéllyel vonzódik jóképű párjához, mint korábban.

Fotó: Instagram

-Az elmúlt 3 évben sikerrel csiszolódtunk egymáshoz, és már bölcsebben szeretjük egymást. Már nem feltétlenül a szenvedély jellemzi leginkább a kapcsolatunkat, hanem a szövetség. Az is érdekes, hogy én panaszkodhatok rá, vagy netán szidhatom mondjuk egy barátnőmnek, de azt nem tűröm, hogy más tegye. Ő az én Krauszom, és történjen bármi, a nagymamám tanácsát mindig megfogadom: nem alszunk el haraggal a szívünkben” - jelentette ki Gabi.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás