Bajban van Eddie Murphy, ezt követeli az exe





A tízgyerekes színész és családapa komoly slamasztikába került, volt felesége most még magasabb tartásdíjért perli.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.02.
tartásdíj

Ennyi éhes szájat még akkor sem könnyű eltartani, ha valaki éppenséggel milliomos filmsztár, de úgy fest, Eddie Murphy-nek nincs szerencséje. Bár volt neje, a Spice Girls sztárja, MEL B tavalyi turnéjával szépen szaporította saját bankszámlájának összegét, a turnén keresett pénz kevésnek bizonyult, így most a színésztől akar közös gyermekük neveléséhez még több pénzt bezsebelni.

Bár gyermeküket „közösen” nevelik, az anyagiak körüli viták újra fellángoltak a hajdani szerelmespár tagjai között. Mel ügyvédje szerint a sztár jövedelme drámai mértékben csökkent, így a filmsztárnak ideje nagyobb mértékben kell hozzájárulnia Angel lánya neveléséhez.

A viharos magánéletének rendeződése után ex-felesége igyekezett Eddie-vel jó kapcsolatot kialakítani, de siralmasként értékelt anyagi helyzete újra pereskedésre sarkallta a zeneipar egyik legkedveltebb csillagát.

Mel jelenleg az Egyesült Királyság-beli Leedsben él, és édesanyja óvó szárnyai alatt igyekszik ismét egyenesbe jönni, az azonban, hogy végül is szert tehet- e a pertől remélt pluszjövedelemre, csak a januárra kitűzött tárgyaláson derül majd ki.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás