A baba mindenekelőtt: sztárok, akik vártak az esküvővel





A mai modern világban nem annyira fontos a papírforma, nem néznek furcsán azokra, akik nem kötik össze hivatalosan is az életüket. Jól tudják ezt azok az ismert emberek is, akik számára sokkal fontosabb volt a gyermekvállalás, mint az esküvői felhajtás.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.10.15.
esküvő baba sztárok

Radics Gigi

Az énekesnő és Mikus Áron kapcsolata gyors tempóban halad előre. A szerelmesek márciusban vállalták fel a kapcsolatukat, májusban pedig kiderült, hogy az első közös gyermeküket várják. Bella a napokban világra is jött, a szülők boldogsága pedig határtalan, annál is inkább, mert Áron egy saját maga által tervezett gyűrűvel megkérte Gigi kezét. A pár számára fontos az esküvő, de a gyermekük még inkább. Gigi ráadásul hatalmas lagzit szeretne, egy korábbi interjúban pedig elmondta, hogy jövő nyáron terveznek egybekelni.

Fotó: Ripost

Dobó Ági

A szépségkirálynő kezét tíz év után, idén júliusban kérte meg a kedvese, Kis Csaba. A pár nem siette el a menyegzőt, ami nem meglepő: sokkal szorosabb szálak fűzik össze őket egy papírnál. Fiaik, Benedikt és Nataniel 2013-ban és 2016-ban jöttek világra, a kapcsolatuk megingathatatlan. Ági számára azonban - mint a legtöbb nőnek - fontos az esküvő, ezért egy régi álma állt valóra, amikor Csaba előhozakodott a nagy kérdéssel. A pár téli esküvőt szeretne, de lehetséges, hogy a koronavírus-járvány második hulláma miatt el kell halasztaniuk a lagzit.

Fotó: Ripost

Hódi Pamela

A modell öt éven keresztül élt együtt Berki Krisztiánnal, ez idő alatt pedig megszületett a kislányuk, Nati. 2017-es szakításukig kétszer álltak majdnem oltár elé: az első alkalommal, 2013-ban Berki egy meglepetésesküvővel lepte meg a várandós Pamelát, aki nem így képzelte el a nagy napot, ezért sírva lefújta a ceremóniát. A második alkalom már komolyabbnak tűnt: óriási felhajtás közepette szervezték az esküvőjüket, amit végül 2017 júliusában, néhány nappal előtte lemondtak, majd bejelenetették a szakításukat. Berki azóta megnősült, Pamela azonban még mindig menyasszony: talán új kedvese, Tóth Bence oldalán végre magára öltheti a fehér ruhát.

Fotó: Ripost

Tücsi

A híresség és Sofron István kislánya 2019 márciusában született meg. Nara érkezésével Tücsiék egy családdá váltak, ám az esküvőt nem siettették a kicsi érkezése után sem. Noha 2017 óta jegyben járnak, Nara születése miatt várniuk kellett a lakodalommal. Hogy azóta egybekeltek-e, arról Tücsi nem nyilatkozott: a témában utoljára tavaly szeptemberben beszélt, amikor emondta, hogy esküvőszervezőt keresnek a kedvesével.

Fotó: Ripost

Csobot Adél

Az énekesnő és Istenes Bence nyolc éve alkotnak egy párt, jóllehet, a kapcsolatukban akadtak hullámvölgyek. A gyermekeik születésével azonban mindez teljesen megváltozott: Nátán 2016-ban, Ádin pedig 2018-ban jött világra. Adélék között azóta is dúl a szerelem, de a hivatalos papírt nem tartják annyira fontosnak: bár állítják, hogy egyszer szeretnének esküvőt, láthatóan nem ez a kérdés a legfontosabb számukra.

Fotó: Ripost

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás