RETRO RÁDIÓ

Wolf Kati: Dolgoznom kell az alakomért

Az énekesnő a színpadon egy igazi díva, otthon pedig odaadó édesanya, aki nagyon büszke kiskamasz lányaira, Jankára és Lucára, akik egyértelműen örökölték a művészi hajlamát.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.08.24. 14:55
I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület sport Wolf Kati egészség énekesnő alak

– A nyár minden szakmabelinek húzós, ez alól én sem vagyok kivétel. Júniustól szeptemberig be vagyok táblázva, de a hétköznapokat így is a gyerekekkel tudom tölteni. Szerencsére a lányok már nagyok, nincs velük gond, és egyébként is jó dolguk van, mindkét nagyszülőnek van a Balatonon nyaralója, úgyhogy egész nyáron ott strandolnak – árulta el Wolf Kati, aki mindig megtalálja a munka és a magánélet közti egyensúlyt, a kettő ugyanis remekül kiegészíti egymást.

– Teljesen másképp működöm a színpadon, mint otthon édesanyaként. Nagyon különbözik a kettő egymástól, hisz a munkámban csak magamra koncentrálok, ott én vagyok középpontban, utóbbinál pedig egyértelműen a család, a gyerekek. Janka 15, Luca pedig 10 éves, és noha a nagyobbik már kamaszodik, nincs okom panaszra, nagyon jó fejek. Mindkettőjüknek van már terve a jövőre nézve, a nagyobbik imád olvasni, és ő maga is ír, a kisebbik pedig csodálatosan rajzol. Emellett atletizálnak, és noha az utóbbi időben már nem olyan lelkesek, próbáljuk őket motiválni, a gyermekkori sport ugyanis elengedhetetlen – magyarázta Kati, aki tökéletes alakját szintén a sportnak köszönheti.

– Kicsi korom óta sportolok, meggyőződésem, hogy ennek köszönhetem az alakom. Persze jó a genetikám is, de a filigrán testalkat nekem sincs ingyen, folyamatosan meg kell érte dolgoznom – tette hozzá.

Wolf Kati nem csak a színpadon ad bele mindent Fotó: Archív

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás