RETRO RÁDIÓ
Vélemény

A MILF vagány anyu, vagy vállalhatatlan mutter?







Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.15.
MILF anya-lánya kapcsolat

Néhány évvel ezelőtt futott az a sztori, amikor a 16 éves lány megkérdezte az anyukáját, hogy áthívhatja-e a barátait. Eddig egészen hétköznapi a történet, de a 35 éves Rachel Lynn Lehnard egy kicsit túlgondolta a trendi mami figurát és kézzel fogható, bevállalós MILF lett belőle. És ez nem egy pornó kerettörténete, hanem egy hamisítatlan, georgai bulvárhír.

Minden dögös 40+-os anyuka MILF? - Fotó: Piaxabay

Rachel mami piát és füvet vett a fiataloknak, akikkel aztán meztelenül twisterezett. A pucér társasozás után az egyik 18 éves fiúval szexelt a fürdőszobában, majd úgy belejött a menőzésbe, hogy előszedett egy halom vibrátort, síkosítót, gésa tojást és ki tudja még, milyen kütyüket, és azokkal tartott bemutatót a nappaliban. A bulika akkor ért véget, mikor az éjszaka közepén a kiütött anyuka arra ébredt, hogy lánya 16 éves pasija döngeti. A nőt letartóztatták, de csak amiatt kell bíróság elé állnia, mert alkoholt és drogot adott lánya barátainak, ugyanis Georgia államban a 16 éven felüliek már szabadon szexelhetnek.

A MILF nem egy bók, még ha elsőre annak hangzik is. - Fotó: Pixabay

Na, akkor mély levegő, és értelmezzük egy kicsit a MILF fogalmát. Az Amerikai pite óta úgy tudjuk, hogy ez tulajdonképpen kamasz bók – bár én a magam részéről nem venném annak. Stifler dögös mamájára mondták, aki elcsábítja Finch-et. Az megvan, hogy a Mother I’d Like to Fuck jelentése: Anya, akit megdugnék? Oké, Stifler mamája pontosan az a karakter, akit a fiatal fiúk szívesen megdöntenének - ha lenne hozzá bátorságuk, és nem csupán egy kultfilm szereplője lenne. A feltételes mód akár a bók szintjére is emelheti a kifejezést, de a pornóipar végképp lehántotta a kamaszbájt róla. Az évtizedek során ugyanis önálló műfajjá nőtte ki magát. A bevezető sztori többnyire az, hogy anyuci megkívánja gyereke barátját, vagy anyucit megkívánja gyereke barátja. Aztán „eksön.” És, ugyan a georgiai extrém sztori hallatán azt gondoljuk, hogy mi pontosan tudjuk, hol húzódik a határ a vagány anyu meg a vállalhatatlan, önmagát még mindig, vagy újra szexis csajnak képzelő szülő között, azért érdemes végiggondolni, hogy vajon az anya-lánya viszonyba meddig fér bele a barátnőzés? Mert mi van akkor, ha anyu túllő célon? Még ha nem is annyira, mint Rachel Lynn Lehnard.

Egy anya is lehet menő (Fotó:Pixabay)

Én egyébként hiszek az anya-lánya barátságban, ami a vagányanyuság egyik pillére. És persze, hogy anyu is lehet jó csaj, hiszen ő az első azonosulási minta. De egy jófej anya figyel a lányára, nem rivalizál vele, nem akar fiatalabbnak tűnni nála és nem azért jár edzőterembe, hogy vékonyabb legyen, mint ő. Ráadásul bármikor képes visszaváltani anyatigris üzemmódba. Az anyáknak ugyanis a felnőtté válás során nemegyszer kell úgy viselkedniük, ahogyan egy jó barátnő sosem tenné.Hiszen, ha én vagyok a lányom legjobb barátnője, akkor ki az anyja?





Ezeket olvastad már?
Elment a nyűgös öregúr, a mi Tóbiásunk

Elment a nyűgös öregúr, a mi Tóbiásunk

Egyre több magányos ember várja a karácsonyt Kárpátalján

Egyre több magányos ember várja a karácsonyt Kárpátalján

Miért nem bír ki ma már egy házasság egy életet?

Miért nem bír ki ma már egy házasság egy életet?

Aranyásók és az ásó, kapa, nagyharang küldetés

Aranyásók és az ásó, kapa, nagyharang küldetés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás