Salamon, a Metropol cuki jósa újabban szárnyal. Legutóbb a magyar-török meccset tippelte meg nekünk, és a megérzése csont nélkül bejött. 2-0-ra legyőztük Törökországot, amivel a csoportunk élére ugrottunk a Nemzetek Ligájában. Az ilyen sikerek mindig nagy erőt adnak Salamonnak, így még nagyobb kedvvel vág bele a következő feladatba. A Budakeszi Vadaspark cuki mosómedvéjét az egész őszi szezonra leszerződtettük, így az Izland elleni EB-selejtezőt és a Fradi BL-meccseit is megtippelte nekünk. Ma este a Ferencváros ismét pályára lép, méghozzá Ronaldóék, a Juventus ellen.

Újra lesz miért izgulni

Az olasz sztárcsapattól az odavágón 1-4-re kikaptunk. Noha az eredmény reális, a mérkőzés alapján akár két góllal kevesebbel is megúszhattuk volna, de sebaj! Salamon ekkor is jól tippelt, biztos volt benne, hogy alulmarad a Fradi. A véleményére most is nagyon kíváncsiak voltunk, ezért letettünk elé egy-egy papírt, rajta a csapatok nevével, és egy kis elemózsiával. Majd azt mondtuk: ”Bölcs Salamon, tekints a jövőbe! Edd meg először azt a jutalomfalatot, amelyik csapat ma este győzni fog”. A mosómedve ekkor felmászott a mindent eldöntő asztalra, és a Ferencváros felé vette az irányt. A jutalomfalatot egy szempillantás alatt behabzsolta. Majd, mint aki jól végezte dolgát, hátat fordított, és szép komótosan elballagott. Noha a fogadóirodák és a szakértők szerint Salamon ezúttal téved, mi azért reménykedünk, hátha most is igaza lesz a kis mosómedvének. Hajrá Fradi!

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

Nem utoljára tippelt nekünk

Salamon még velünk marad, a cuki jós legközelebb a Fradi-Barcelona BL-meccset fogja nekünk megtippelni. A mérkőzés jövő szerdán lesz látható az M4 sporton. Bízzunk a legjobbakban!