Ő a magyar csapat hőse, többmilliós jutalmával jótékonykodik az olimpikon

A magyar birkózót borzasztóan megviselte, hogy nem szerzett érmet az olimpián. Az ötödik helyezett Losonczi Dávid óriási felajánlást tett.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.08.
Losonczi Dávid Olimpia 2024 párizsi olimpia 2024 jótékony olimpia

Éremért, nem titkoltam aranyért érkezett a párizsi olimpiára Losonczi Dávid birkózó. A világbajnok sportoló esélyes is volt, az elődöntőben azonban váratlan vereséget szenvedett. Ezután a bronzmeccset is elveszítette. Elmondta, nagyon megviselte szerdán az elődöntős kudarc, édesapjának tíz percen át sírt a telefonban. Ötödik lett, mégis bizonyos szempontból ő lett a magyar csapat hőse. Losonczi ugyanis bejelentette, az ötödik helyért járó 15 milió forintos jutalmát jótékony célra fordítja.

Losonczi Dávidnak nagyon fáj, hogy érem nélkül maradt


- Nagyon nehéz lesz elraknom ezt az olimpiát, nem ezekkel a célokkal jöttem ki, nagyon elástam magam fejben szerda este és ez meghatározta a másnapot. Ebben több van, de még fel kell dolgoznom a történteket. Sikerült, ahogy sikerült, a jutalmamat szeretném felajánlani jótékony célokra. 

Soha nem a pénzért csináltam, hanem azért, hogy egy ország büszke legyen rám, hogy dicsőséget szerezzek Magyarországnak. Mindenki mögöttem állt, sajnos nem sikerült dicsőséget szereznem Magyarországnak.

- mondta a birkózó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás