Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával





Jókedvűen, óriási lendülettel hasít a medencében Caeleb Dressel, Milák Kristóf nagy ellenfele. Nem csoda, tudniillik be nem telik kisfia látványával.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
úszás Milák Kristóf Caeleb Dressel gyermekszületés

Mentális problémái és pályafutásának szüneteltetése után újra teljes erőbedobással készül a párizsi olimpiára Caeleb Dressel. Milák Kristóf nagy ellenfele édesapa lett, ennél nagyobb motiváció nem is kellett a sportolónak.

Dressel pillangón Milák legnagyobb ellenfele / Fotó: AFP

 

Az immár két hónapos August Wilder Dressel ötszörös amerikai olimpiai bajnok papája, Caeleb Dressel napjában többször örömének ad hangot.

Isten hihetetlenül jó, neki köszönhetően gyönyörű kisfiunk jött világra. Nem mondanám, hogy másként kell most összpontosítanom Párizsra. Történt néhány változás, pelenkacsere és tényleges életmódbeli finomítás, de minden kielégítő. Most szórakoztató az életünk a feleségemmel, Meghan-nel

– fogalmazott a SwimSwam-nek.

Caeleb és Meghan tinédzserkorukban ismerkedtek meg 2013-ban, ugyanabban a középiskolai programban, a Bolles Sharks-ban edzettek. Noha együtt töltötték középiskolai éveiket, később eltérő főiskolára jártak. 2019 novemberében eljegyezték egymást, majd 2021 februárjában házasodtak össze. 

A kis August Wilder világra jötte óta egyre kiválóbb formában verseng a tengerentúli klasszis, aki várhatóan a párizsi olimpián 100 pillangón késhegyre menő csatát vív a mi 200 pillangón ötkarikás bajnok Milák Kristófunkkal. Dressel április elején egy floridai meghívásos versenyen rajtolt, és élete legjobbját, 1:32.57 perces időt repesztett 200 yard gyorson.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás