Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia





Remélhetőleg jó hatással volt rá az Inter bajnoki címvédése! Stefan Sztankovics nemrég kórházba került, neki és aggódó apjának üzent Zalaegerszegről a Fradi-tábor.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.23.
Dejan Sztankovics internazionale Fradi sportfogadás bajnok

Dejan Sztankovics mindhárom fia a Fradi-edző egykori olasz csapatában nevelkedett, így a zöld-fehérek magyar bajnoki aranya után az egész család örülhetett annak is, hogy hétfőn az Internazionale bebiztosította története 20. olasz bajnoki címét. A Serie A 33. fordulójának rangadója, az AC Milan ellen 2-1-re megnyert milánói derbi után a szerb szakember legidősebb fia, Stefan Sztankovics is köszöntötte a címvédő Intert az Instagram-oldalán.

Dejan Sztankovics 2004-től 2013-ig játszott az Interben
Dejan Sztankovics 2004-től 2013-ig játszott az Interben        Fotó: AFP

Az FTC szerb trénere a csapata zalaegerszegi bajnokija előtt küldött videóüzenetében tudatta: hazautazott Milánóba, mert a kórházba került legidősebb fia mellett van a helye.

"Rendkívül fontos meccset kell megvívnia, együtt kell megvívnunk. (...) Ebben a helyzetben a család az első" – fogalmazott akkor Dejan Sztankovics.

A Fradi végül nélküle is nyert 3-2-re a ZTE vendégeként (sőt, azóta a sorozatban 6. bajnoki címét is megnyerte, már az időközben Budapestre visszautazott mesterével), a zöld-fehérek szurkolói pedig molinókon üzentek az egerszegi lelátóról Milánóba: "Küzdeni mindig, feladni soha!"; "Veled vagyunk, Dejan!"

Azóta remélhetőleg jobban van Stefan Sztankovics, apja elmondása szerint legalábbis "egyre jobb a helyzet".

Egy biztos, apja jelenlegi csapatának aranya, de legfőképpen a gyerekkora óta imádott Inter hétfői sikere csak jót tehetett neki.

Apja Fradi-bajnoki címe után Stefan Sztankovics az Inter olasz sikerét ünnepelte meg
Apja Fradi-bajnoki címe után Stefan Sztankovics az Inter olasz sikerét ünnepelte meg           Fotó: Instagram/stefistankovic

Dejan Sztankovics anno 1998-tól másfél évtizedig focizott olasz kluboknál, előbb a Lazio, majd az Inter sztárja volt. Mindhárom fia Olaszországban született, "Stefi" 2000-ben, még apja római időszakában. Focizni azonban már az Internél kezdtek a gyerekei, akik mind szerepeltek a szerb korosztályos válogatottakban. 

Közülük a most kórházba került Stefan már abbahagyta a játékot, de 22 éves öccse, Filip Sztankovics az olasz másodosztályú Sampdoria kapusa (az Internazionale kölcsönjátékosaként), a legifjabb, 18 éves Alekszandar Sztankovics pedig a milánóiak U19-es csapatának középpályása.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás