Az egész ország erre várt, Fradi-meccsen tért vissza mindenki kedvenc riportere





A vártnál sokkal korábban újra mikrofon elé ülhetett Hajdú B. István.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.04.28.
focimeccs örökrangadó Hajdú B István sportfogadás

Hajdú B. István volt az MTK-FTC focimeccs nagy visszatérője a labdarúgó NB I-ben. Az örökrangadón dolgozhatott újra a népszerű tévériporter, akiről azt lehetett hallani, hogy betegsége miatt jó esetben a nyári olimpián dolgozhat újra. Ehhez képest már április végén ő közvetítethetett a Hidegkuti stadionból mindenki legnagyobb örömére.

Hajdú B. István visszatért! Kommentátorunk hosszabb kihagyás után az MTK-Fradi örökrangadón ült újra mikrofon mögé. Jó egészséget kívánunk!

- írta közösségi oldalán az M4 Sport.

A népszerű riporter korábban maga beszélt arról, hogy március elején kórházba került, ahol az orvosok közölték vele, meg kell műteni. Két és fél hét után mehetett haza, azóta otthonában lábadozott. Hozzátette, betegségének nincs köze tíz évvel ezelőtti szívinfarktusához.

Hajdú B. István a lelátón Fotó: Török Attila

Noha hivatalos bejelentés még nem történt, de a visszatéréssel arra is van esély, hgy Hajdú B. István ott legyen a nyári foci-Eb-n is.

A mérkőzésen a már bajnoki címet szerző Ferencváros 2-1-re győzte le az MTK-t.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás