Kerüld el a dugót, erre figyelj, ha a Hungaroringre mész





Kiderült, mennyi folyadékot vihetsz be magaddal a Forma–1 Magyar Nagydíjára.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.07.21.
Módosítva: 2023.07.21.
Hungaroring Magyar Nagydíj autósor ivóvíz étel

Hivatalosan péntektől vasárnapig rendezik a Forma–1-es Magyar Nagydíjat, de már csütörtök délben szinte lépésben haladt az autósor a Hungaroring főbejárata felé. A pályát már most ellepték a szurkolók, pedig a versenyhétvége pénteken indul a szabadedzésekkel. A szurkolóknak tehát érdemes időben elindulniuk, ha el akarják kerülni a nagy dugót

Idén egyébként a MÁV-HÉV-járatok több kocsival kiegészülve közlekednek, a Volánbusz pedig ingyenes különbuszokat indít. A www.mavcsoport.hu/F1 oldalon minden lényeges információt megtalálsz az utazásról. 

Fotó: Bors

A szervezők korlátozzák az étel- és italbevitelt. Egy fő maximum 0,5 liter alkoholmentes folyadékot és 3 db szendvicset, vagy annak megfelelő ételmennyiséget vihet be. A lelátók körül egyébként több kiszolgálóhelyiség áll a szurkolók rendelkezésére, ahol hideg és meleg ételt is vásárolhatnak, valamint a Hungaroring területén fogyasztásra alkalmas ivóvíz is rendelkezésére áll a kilátogatóknak.

A szurkolók esőkabátot és esernyőt is hozhatnak magukkal. Bár ezekre aligha lesz szükségük. A Forma–1-es Magyar Nagydíj péntek délután a szabadedzésekkel veszi kezdetét.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás