Meglepetés jöhet ma este, Kocsis Sándor fia a Fradira fogad

A Ferencváros csütörtök este a Betis Sevillát fogadja a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában. Ifjabb Kocsis Sándor szerint a magyar csapat meglepetést okozhat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.30.
Kocsis Sándor

Ugyan a Ferencváros vereséggel kezdte az Európa-liga csoportkörét, de jó teljesítményt nyújtott Leverkusenben. Ezúttal a Betis vár a magyar csapatra. A Barcelonában élő ifjabb Kocsis Sándornak tetszett a magyar csapat németországi játéka.

Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

- Láttam a tévéközvetítést, a Fradi meglepte a Leverkusent, mert bátor támadójátékkal lépett fel - mondta az Aranycsapat-legenda, Kocsis Sándor 65 éves fia a Metropolnak. - Ritkán nézek Fradi-meccset, de Ryan Mmaee gólja, valamint a 16-oson belüli helyezkedése mutatós volt. Viszont a Ferencváros védelme sebezhető. Szerintem a Betis rutinos edzője, Manuel Pellegrini is látta, hogy a magyar védelem többször hibázott. A kapujuk előteréből kivágott labdákra nem figyeltek a zöld-fehérek, így az átlövések zavart okoztak. Ha ezen tudna javítani a magyar csapat, akkor ma este meglepheti a Betist. Egygólos Fradi-győzelmet tippelek.

Érdekesség, ugyan a zöld-fehérek korábban több alkalommal is bravúros sikereket arattak a nemzetközi kupaporondon, a csoportkörben még nem tudtak nyerni otthon. Korábban a Bajnokok Ligájában és az EL-ben sem nyertek hazai környezetben a főtáblán. Tehát ma este történelmi lenne egy Fradi-siker.

A Ferencváros és a Betis először találkozik egymással a nemzetközi kupaporondon. A Fradi korábban nyolc mérkőzést vívott spanyol csapattal, ezek közül egyet nyert meg. A Betis egyetlen magyar érdekeltségű párharcát 1997-ben, a Kupagyőztesek Európa Kupájának első körében a BVSC ellen vívta, és mindkét találkozón 2-0-s győzelmet aratott.

Európa-liga, csoportkör

2. forduló

Ferencváros-Betis

Groupama Aréna, csütörtök, 21.00, tv: M4 Sport

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás