A tudatalattiban többek között fellelhető a kreativitás, az intuíció és az inspiráció. Ezen a területen a valóság kibővül, ezzel létrehozva egy mátrixot, amely sokrétűbb, mint amit a tudatos elme érzékel. Lássuk, mi lakozik benned! Ehhez nincs más dolgod, mint a képen látható hat kulcsból kiválasztani egyet.

Forrás: themindsjournal.com

Ha az első kulcsra esett választásod, az azt jelzi, hogy racionálisan, logikusan gondolkodsz. Fontos számodra a praktikusság, de van egy törékeny oldalad is, amelyet időről-időre felfedsz.

A második kulcs egy erős, karizmatikus egyéniségre utal, aki tele van kreativitással. Szabad szellem vagy, legnagyobb erősséged a függetlenség.

Ha a hármas kulcsot érzed magadénak, akkor magabiztos vagy és határozott. Mindig érdekes ötletekkel állsz elő, egyediséged kitűnik a tömegből. Merészségből sincs hiány, a véleményed sem félsz hangoztatni.

A negyedik kulcsot választó személy pozitív gondolkodású és könnyed. Mindig a dolgok napos oldalát nézi, de vigyáznia kell azokkal, akik megpróbálják kihasználni optimizmusát.

Az ötös kulcs azt jelzi, hogy kreatív vagy és élénk a fantáziád. Örök álmodozó vagy, de ha az egyediséged nem fogadják be hamar, akkor kirekesztettnek és félreértettnek érzed magad.

Valószínűleg racionális vagy, ha a hatodik kulcsot szúrtad ki. Jó az ítélőképességed, józan ésszel állsz az élethez és hűséges vagy. Inkább a hagyományos utat választod, a komfortzónádon belül mozogsz.