RETRO RÁDIÓ

ColorStar a MONYO Land-ben - előzenekar az Anima Sound System





Az élő legenda kifejezés bátran használható a ColorStar együttesre: egy teljesen egyedülálló korszakban születtek, és ugyanoda utaztatnak vissza minket minden egyes koncertjükön.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.08.
koncert

A 25 éve alakult ColorStar zenekar az első magyar színes televízióról nevezte el magát: a több jelentésrétegű név így egyszerre utal zenéjük színességére, illetve a „belső filmre”, amely elsősorban a korai lemezeik lebegő hatású folyamatzenéinek hallgatása közben indul el a hallgatóban. Megalakulásuk óta több tagcserén estek át, de a magyar popzenei-elektronikus színtér mellett, nemzetközi ismertséggel rendelkező együttessé váltak. Amellett, hogy felléptek a legtöbb fontos magyar fesztiválon, körbejárták az ország legnevesebb klubjait, és több külföldi fesztiválon is megfordultak. A ColorStar bejárta Nyugat-Európát, a Benelux-államokat, a Balkánt, a Zene Ünnepe rendezvénysorozat apropóján pedig eljutottak Isztambulba is.

Fotó: Facebook

A július 8-i esemény vendége az Anima Sound System. Az együttes közel 30 éves pályafutását alig kell valakinek bemutatni. A hazai elektronikus zene alapjainak lerakása, külföldi turnék, világsztárokkal való együttműködések, számtalan emblematikus dal, milliós nézettségű videók, díjak és elismerések jellemzik a zenekar pályafutását. A produkció különlegességét elsősorban a játékosság és a stílusok keveredése adja: modern elektronikus tánczene, reggae és dub, hiphop és pop, hagyományos dalok és zenei kísérletek, mint az erdélyi magyar népzene. Rengeteg rádiós- és klipslágert tudhatnak magukénak, mint a '68 vagy a Csinálj gyereket.

Helyszín: MONYO Land (1103 Budapest, Gyömrői út 148).

Menetrend:

∙ Kapunyitás: 17.00

∙ Anima Sound System: 19.00

∙ ColorStar: 20.25

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Erdélyi történetek – dokumentumfilm-sorozat – két filmet is vetítenek

Erdélyi történetek – dokumentumfilm-sorozat – két filmet is vetítenek

Tangó a Szépkorúak Klubjában

Tangó a Szépkorúak Klubjában

Újpalotai Kreatív Műhely – Maria Rivans nyomán

Újpalotai Kreatív Műhely – Maria Rivans nyomán

Harcsa/Keszég/Márkos/Benkő/Pándi: Kassák

Harcsa/Keszég/Márkos/Benkő/Pándi: Kassák

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás