A Friss szekció a legújabb koreai filmeket vonultatja fel, a kosztümös alkotásoktól, a thrilleren át, a romantikus-fantasztikus drámákig. Az újdonság mellett a koreai film alakuló irányaira fókuszál.

Fotó: Facebook

Az Arcok szekció Korea nagy hatású filmkészítőinek egyikét mutatja be, hogy a közönség átfogó képet kapjon az egyes alkotókról. Az első Oscar-díjjal jutalmazott koreai színművész, Youn Yuh-jung áprilisban történelmet írt, amikor Lee Isaac Chung Minari – A családom története című filmjében nyújtott alakításáért átvehette a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. Idén a színésznő munkásságából válogattak a szervezők.

A Fókusz szekcióban a jellegzetes és nagy sikerű koreai filmes műfajjal, a gengszter noirral foglalkoznak. Az akciódús, drámai fordulatokban gazdag maffiatörténetek, vérfagyasztó realitással mutatják be az ázsiai alvilági életet.

Az Extra szekció három dokumentumfilmen keresztül különleges női sorsokat mutat be, de emellett számos más műfajjal, drámákkal és vígjátékokkal is várják a szervezők az érdeklődőket.

A filmeket eredeti nyelven, magyar és angol felirattal vetítik.
A jegyek ára egységesen 900 forint.

További információk itt.