Ismét vár az ingyenes Városligeti Gyermeknap!





Két év szünet után a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat újra megszervezi az ingyenes Városligeti Gyermeknapot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.28.
gyermeknap

Minden program ingyenes, úgyhogy hozzátok az egész családot, barátokat, osztálytársakat!

Fotó: Facebook

Vagány sportprogramok! kick-boksz, tájfutó-labirintus, birkózás, ökölvívás, lábtoll-labda (ismered?), de indulhatsz házi sakkversenyen is! Biztosan fel fogsz ismerni egy-két olimpikont is a helyszínen, de ez meglepetés!

Félsz a fogorvostól, de szeretnél jó fogakat? Akkor ott a helyed a fogorvosi buszunkban: egy gyors, fájdalommentes vizsgálat, és máris mehetsz az ajándék fogkeféddel! A szájhigiéniás tanácsadósátorban pedig megtanítanak a helyes fog- és szájápolásra, de úgy, hogy közben egy percig sem fogsz unatkozni, és persze nyeremények itt is vannak.

Internet, internet, internet! Számítógépes játékok, kvízek, vetélkedők, hasznos tanácsok, előadások és persze sok-sok ajándék! Minden az internetbiztonságról szól a Biztonságos Internet sátorban.

Nemzetek Utcája! Utazz velünk idegen kultúrákban, kukkants be más népek konyhájába, szokásaiba, hagyományaiba. Biztos, hogy innen sem távozol üres kézzel.

Koncert, tánc, színház a Gyerekszínpadon! Olyan sok, hogy felsorolni se tudjuk itt. Nézd meg a részletes programot és a programtérképet. Opitz Barbi és Alee kihagyhatatlan!

És ez még nem minden! Kisvidámpark, vásárosok, kereskedők, jobbnál jobb falatok és hideg üdítők várnak a Városligetben. Ezekért ugyan fizetni kell, de minden más program ingyenes!”

Időpont: május 28–29.





Ezeket olvastad már?
Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Szent György-napi sokadalom és vásár

Szent György-napi sokadalom és vásár

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás